Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička organizacija Aranđelovca: Ulepšajmo svoj grad

Turistička organizacija Aranđelovca: Ulepšajmo svoj grad

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Turistička organizacija Aranđelovca 20-tu godinu za redom, organizuje akciju „Ulepšajmo svoj grad“. Ova akcija Turističke organizacije Aranđelovca koja se tradicionalno organizuje ima za cilj animiranje građana Aranđelovca da daju svoj doprinos u hortikulturnom smislu uređenja svojih dvorišta, balkona, kao i drugih zelenih površina što zajedno sa drugim faktorima utiče na podizanje kvaliteta turističke ponude i unapređenje promocije grada.

            Pomenuta akcija, koja se organizuje u saradnji sa JKP Bukulja, JKP Zelenilo i Vidi Aranđelovac, ove godine, zbog situacije izazvane virusom COVID-19 održaće se online, putem foto konkursa na internet stranici TO Aranđelovac (www.bukovickabanja.rs).
            Foto konkurs je otvoren 25.04.2021. godine, a prijavljivanje fotografija trajaće do 30.08.2021. godine kada će komisija na osnovu utvrđenih kriterijuma izabrati najbolje u sledećim kategorijama: Najlepše uređeno dvorište, Najlepši balkon, Najlepše stablo, Najlepša zelena/cvetna površina ispred poslovno ugostiteljskog objekta, Hortikulturno uređenje dvorišta - kreativni detalj i Najlepši izlog
            Nagrade  će se dodeliti za najlepše  uređenje koje bude imalo najviše sabranih  glasova, putem online glasanja i glasova komisije (iz gore navedenih kategorija). Fotografije je potrebno dostaviti na e-mail adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
            Turistička organizacija Aranđelovca će na Facebook stranici (https://www.facebook.com/tourism.arandjelovac/) objaviti sve fotografije za online glasanje. Online glasanje će biti zatvoreno 30.08.2021. u 20:00h.
            Spisak nagrađenih će biti objavljen 15.09.2021. kada će dobitnici biti obavešteni gde i kada mogu preuzeti svoja priznanja i nagrade.
            Uz plakete za one koji osvoje najveći broj glasova i ocene stručnog žirija slede vredne nagrade u vidu vaučera za kupovinu opreme za uređenje dobiće učesnici kategorije:
- Hortikulturno uređenje dvorišta - kreativni detalj - 1. mesto vaučer 15.000, 2. mesto vaučer 10.000, 3. mesto vaučer 5.000. dinara.
Najlepši balkon- 1.mesto vaučer 8.000, 2.mesto vaučer 4.000, 3.mesto vaučer 2.000 dinara.
            U ostalim kategorijama prva tri mesta biće nagrađena Peharom.

ULEPŠAJMO SVOJ GRAD
Turistička organizacija Aranđelovca

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com