Sat05252024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM HOTELI Hotel OLIMP - prva prava kapija Zlatibora

Hotel OLIMP - prva prava kapija Zlatibora

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

           Šta je prvo što se uoči prilikom dolaska  na Zlatibor? Hotel  „Olimp''. Prva  iskrena dobrodošlica, pružena ruka i otvorena vrata za sve posetioce ove izuzetne planine. Hotel „Olimp'' je kreacija tima ljudi koji su se pronašli poslovno i privatno, pa u hotelskom prostoru uspeli da spoje ekskluzivnost i domaći ambijent. Mesto  obojeno  mirisima, ljudima  i umetničkim detaljima koji mu daju toplinu i nepogrešivo jasan osećajda jegost dobrodošao.    Kako je Zlatibor istinski biser prirode i zdrave okoline, tako hotel „Olimp'' ulaže sve svoje napore da tako i ostane, odlučujući se za ekologiju i održivi razvoj, primenjujući  najsavremenijeeko-tehnologije. Hotel se u potpunosti  greje iz obnovljivih izvora energije, pa je emisija štetnih gasova nula. Prvi je ekološki hotel u Srbiji, kao i prvi hotel koji je dobio energetski pasoš. Poverenje, osećaj „kao kod svoje kuće'', od početka je bila filozofija za upravljanje ovim turističkom objektom, što ga čini  prepoznatljivim i poželjnim mestom za boravak ne samo domaćih, nego sve više i stranih gostiju. Jedno od najpoznatih obeležja hotela su svakako i vrhunski sportisti, timovi i reprezentacije koji su odavde kretali ka osvajanju evropskih i svetskih medalja.

           Komfor, udobnost, prostranost i enterijer okupan svetlošću nešto je zajedničko za  celokupan smeštajni kapacitet. Bez obzira na vrstu smeštaja, osećaj topline i udobnosti  krasi  svaku sobu i apartman u hotelu. Većina  poseduje terase sa pogledom na zlatiborske pejzaže.
           Pravi gastronomski užitak čeka gosta u restoranu sa 150  mesta. Meni sastavljen od  čuvenih zlatiborskih specijaliteta, ali i jela internacionalne kuhinje, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kamin bar je obojen domaćom atmosferom i uz pucketanje vatre idealno mesto za jutarnju kafu. Lobi hotela je prostrani ambijent čije centralno mesto zauzima veliki kamin,  stvarajući živopisnu atmosferu prave planinske kuće.
           Poseban ponos i biser hotela je velnes i spa centar. Uz izuzetan ambijent na 1.400 kvadrata može se uživati na zatvorenom bazenu sa đakuzijem, parnim kupatilom, finskoj sauni, biosauni, slanoj sobi, tepidarijumima, fitnes centru... Kvalifikovani terapeuti i  kozmetičari mogu ponuditi veliki izbor masaža, tretmana licai tela.
           Konferencijske sale, veća i manja, stalno su na raspolaganju sa svom potrebnom  opremom za organizaciju različitih poslovnih događaja, poput seminara, radionica, predavanja. Gosti  mogu koristiti i bilijar salu, stoni tenis, dečju igraonicu i sve to bez posebne nadoknade.
           U toku letnjih meseci jedino bezbedno kupanje na otvorenom može se pronaći na  olimpijskom i dečjem bazenu kod  hotela „Olimp''. U okviru kompleksa nalazi se i letnja bašta i restoran. Bazeni su dostupni i gostima koji nisu smešteni u hotelu.
           Kao i svi odgovorni hotelski objekti, tako je hotel  „Olimp'' preduzeo i preduzima sve neophodne mere tokom  pandemije, kako bi se gosti i zaposleni osećali sigurno u ovim veoma teškim vremenima. Zasluženi je dobitnik sertifikata „Čisto  i sigurno''.

Izvor: www.zlatibor.org.rs

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com