Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Srđan Olman ponovo u Areni Cineplex 20. maja

Srđan Olman ponovo u Areni Cineplex 20. maja

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Nakon nezaboravnog nastupa i mnogo smeha koji je publici doneo novi stand up show Srđana Olmana „Šta nas je snašlo?” u Areni Cineplex, zbog velikog interesovanja, sa zadovoljstvom najavljujemo reprizu ovog nastupa koja će biti održana u četvrtak, 20. maja u 20 časova u najvećoj sali bioskopa. Ulaznice po ceni od 800 dinara su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.

            Mnogi smatraju da je smeh najbolji lek. Idealna je prilika da se dobro nasmejete i opustite 20. maja uz novi show koji je pripremio Srđan Olman. Nakon što je sa svojim One man show-om „Severno ledeni humor” obišao ceo region, Beč, Minhen, Berlin, Cirih i Kanadu, pojavljuje se novi show „Pravda za Olmana” koji govori o društveno ekonomskim problemima današnjice, ali i bliže istorije, odnosno pomenutim problemima tokom  Srđanovog detinjstva. Iako je mislio da treći show neće pisati narednih godinu dana, korona virus poremetio mu je planove i naterao ga da napiše i svoj treći show „Šta nas je snašlo?” Olman kaže da je ovaj show nastao za rekordna dva meseca, što je samo pokazatelj koliko je frustracije u njemu izazvala novonastala  situacija u kojoj je, osim društvenog života, dobrim delom izgubio mogućnost i pravo na rad.
            O najaktuelnijoj temi, ali na potpuno drugačiji način i iz drugog ugla imaćete priliku da čujete od Olmana lično 20. maja u 20 časova u bioskopu Arena Cineplex. Obezbedite svoje karte na vreme. Ulaznice za stand up show „Šta nas je snašlo?” u prodaji
            Stand up nastup će biti održan uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Bioskop Arena Cineplex kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike i zaposlenih.

Tekst: Jelena Galetin - Žakić
Regional Marketing Manager
Arena Cineplex
Foto: Milan Babić i Aleksandra Živaljević

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com