Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA SUPER SUBOTA NOVOSADSKOG CINEPLEXX-a

SUPER SUBOTA NOVOSADSKOG CINEPLEXX-a

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Bioskop Cineplexx Promenada slavi Cineplexx dan u subotu 22. maja 2021. godine i nagrađuje ljubitelje filmova specijalnom cenom ulaznice. Samo tog dana, u bioskopu Cineplexx Promenada će cena karte biti 200 dinara za sve filmove.  Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada kao i putem aplikacije CineplexxRS.

            Ne propustite najaktuelnije filmske naslove na repertoaru bioskopa Cineplexx Promenada i uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu po specijalnoj ceni karte!
            Bioskop Cineplexx Promenada pobrinuo se za raznovrsnu ponudu fimova za Cineplexx dan, pa će tako naši najmlađi posetioci uživati u avanturama Diznijevih junaka Raje i Džoa u animiranim filmovima sinhronizovanom na srpski jezik ,,Raja i poslednji zmaj“ i ,,Duša“, kao i u nestašlucima višedecenijskih rivala Toma i Džerija u istoimenom filmu. Ljubitelji igrica neće propustiti priliku da na velikom platnu pogledaju film ,,Mortal Kombat“ a za sve koji uživaju u dobroj akciji preporučujemo film ,,Niko“ u kome glavnu ulogu tumači dobitnik nagrade Emi, Bob Odenkirk. Anđelina Džoli očekuje vas u filmu ,,Oni koji mi žele smrt“, a sjajna glumačka postavka, predvođena Robertom de Nirom, Morganom Frimanom i Tomi Li Džonsom u sjajnoj komediji ,,Veliki povratnici“. Nominovana za nagradu Oskar u kategoriji najbolja glumica, Keri Maligan zablistaće na velikom platnu u filmu ,,Žena koja obećava“. Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost u najspektakularnijoj bici svih vremena u filmu ,,Godzila protiv Konga“.
            Sjajna ponuda filmova po specijalnoj rođendanskoj ceni očekuje vas u bioskopu Cineplexx Promenada, a detaljan rođendanski program možete pogledati na sajtu www.cineplexx.rs.
Trejler filma ,,Žena koja obećava“ -   https://youtu.be/ePo0G5EMh_I
Trejler filma ,,Mortal Kombat“ – https://youtu.be/I53Mlm21aWw
Trejler filma ,,Tom i Džeri“ – https://youtu.be/d7wAOapU2l0
Trejler filma ,,Oni koji mi žele smrt“ – https://youtu.be/RWzF0pbF3zo
Trejler filma ,,Niko“ – https://youtu.be/ETNR6PWO-zE
Trejler filma ,,Veliki povratnici“ – https://youtu.be/1nI7aempNPI
Trejler filma ,,Raja i poslednji zmaj“ – https://youtu.be/jHO8Qqz9E3A
Trejler filma ,,Duša“ – https://youtu.be/iUZhUZC4vqM
Trejler filma ,,Godzila protiv Konga“ - https://youtu.be/Z4hYBm4PbHk
            *Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Super subota 22. maja u Areni Cineplex uz cenu ulaznice od 150 dinara

            U subotu, 22. maja Arena Cineplex poklanja svojim posetiocima Super subotu kada će cena ulaznica za svaki od filmova sa repertoara iznositi samo 150 dinara. Super bioskopski
dan postao je tradicionalno omiljena akcija fanova Arene Cineplex koju centralni novosadski multipleks organizuje nekoliko puta godišnje. Karte su u prodaji.
            Kako bi bioskopski doživljaj bio potpun, Arena Cineplex će obezbediti filmofilima i specijalnu SUPER COMBO ponudu koja obuhvata srednje kokice i točeni sok 0,25 po ceni od 200 dinara.
            Filmovi koji će biti prikazani tokom ovog super bioskopskog dana su neki od najaktuelnijih naslova kako za najmlađe, tako i za starije. Na repertoaru će se 22. maja naći Lihvar, Žena koja obećava, Superdeep, Veliki povratnici, Do kraja, DNK, Tom i Džeri, Duša, Raja i poslednji zmaj, Trolovi i mnogi drugi.
            Zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego će biti omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Arene Cineplex.
            Super subota će biti organizovana uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19. Bioskop Arena Cineplex kao prioritet ističe zdravlje i bezbednost publike i zaposlenih u bioskopu.

PRESS SLUŽBA
CINEPLEXX Panonija d.o.o.
www.cineplexx.rs

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com