Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Beograđani zainteresovani za turističku ponudu Vojvodine

Beograđani zainteresovani za turističku ponudu Vojvodine

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Turistička organizacije Vojvodine učestvovala je u subotu 15.05.2021. godine u na događaju organizovanom povodom najave kampanje „Biram Srbiju” i početka letnje sezone u našoj zemlji.

            Događaj je realizovan u podnožju Avalskog tornja, u organizaciji Turističke organizacije Srbije. Prilikom svečanog otvaranja prisutnima su se obratili direktorka Turističke organizacije Srbije, gospođa Marija Labović i gospodin Aleksandar Bec, tim lider projekta #EUzaTebe - za kulturno nasleđe i turizam i predstavnik Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ).
            Turistička organizacija Vojvodine prezentovala je turističku ponudu Pokrajine u saradnji sa Turističkom organizacijom Subotice, Vršca i Inđije. Posetiocima su predstavljeni raznovrsni turistički sadržaji, gastronomija, domaća radinost. Zabeleženo je značajno interesovanje medija i posetilaca za turističku ponudu severne srpske pokrajine.
            Događaju su prisustvovali i TO regije Zapadna Srbija, TO Kopaonik, TO Jugoistočna Srbija, Regija Centralna Srbija, TO Beograd i Istočna Srbija. Događaj je realizovan uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Izvor: Turistička organizacija Vojvodine
www.vojvodina.travel

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com