Fri07192024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Loznica predstavila svoju turističku ponudu Beograđanima

Loznica predstavila svoju turističku ponudu Beograđanima

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Turistička organizacija grada Loznice je tokom proteklog vikenda imala dva promotivna nastupa u Beogradu i predstavila turističke potencijale svoga grada.

            U subotu, 15. maja nastupili su u podnožju Avalskog tornja, u organizaciji Turističke organizacije Srbije. Pored izložbe fotografija sa motivima Srbije koja je postavljena do 15. juna, predstavile su se turističke organizacije sa svojom turističkom ponudom čime je obeležen početak letnje kampanje „Biram Srbiju“.
            U subotu 15. i nedelju 16. maja ekipa TOG Loznice učestvovala je na manifestaciji „Srbija, moja destinacija“ na Savskoj promenadi na Beogradu na vodi ispred šoping centra „Galerija Beograd“. Turistička organizacija grada Loznice imala je promotivni nastup uz ostale turističke organizacije iz Srbije. Organizator ovog „Mini sajma turizma“ bilo je Udruženje banja Srbije i Belgrade Waterfront.
            Izložbu „Srbija, moja destinacija“ na Savskoj promenadi zainteresovani  mogu da posete do 1. juna.
            Nastup TOG Loznice na obe lokacije je izazvao veliku pažnju prolaznika i medija atraktivnim maskotama Lila koje su ih animirale i delile lile, bombone, flajere i drugi promotivni materijal. Loznički promoteri „Uvertira vs Solo“ su svojim sjajnim muzičkim nastupom najavili Festival LilaLo, koji je planiran da bude održan po četvrti put, ove godine u Loznici od 9. do 12. jula. Ovom prilikom pozvani su svi posetioce da dođu u grad na Drini, i da provedu deo svog odmora u njemu i uživaju u njegovoj turističkoj ponudi.

Izvor: Turistička organizacija grada Loznice
www.togl.rs

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com