Thu09282023

Poslednja izmena:09:25:37 AM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO AGROL - Samo najbolje za srpsko tržište

AGROL - Samo najbolje za srpsko tržište

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Agrol DOO Temerin, jedna je od vodećih kompanija koja srpsko tržište snabdeva mašinama i opremom, protivgradnim mrežama, sadnim materijalom najboljih evropskih proizvođača. Osnovana 1996., prvih godina bazirana je na trgovinu rezervnim delovima i opreme za ratarstvo, početkom XXI veka okreće se voćarstvu i uvođenju novih tehnologija za voćare. Danas, AGROL nudi kompletan program, od projektovanja voćnjaka, podizanja istog pa do opreme za sortiranje i pakovanje.

            Agrol DOO bio je jedan od učesnika manifestacije „Vikend poljoprivrede“, koja je u dane vikenda. 22. i 23. maja po prvi put održana ispred Tržnog centra BIG u Novom Sadu, u organizaciji Srpskog udruženja mladih poljoprivrednika (SUMP).
            Marko Princip, komercijalni direktor Agrol DOO Temerin, u intervjuu za naš portal kaže da minula godina nije dala mogućnost uobičajenom vidu marketinga, usled izostanka Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, te poseta poljoprivrednim sajmovima širom Evrope, do sada redovnim u kalendaru aktivnosti ove kompanije. S pravom smatra da je sa ublažavanjem i ukudanjem epidemiološkim mera, kreće i nova neposredna kampanja, iako ona praktično nije ni prestajala, istina na drugačiji način, u vreme pandemije.
            Ipak, 2020. za kompaniju AGROL nije bila godina odmora, već godina planiranja novih ideja i sprovođenja starih. Stanka je iskorišćena na proširivanje programa, te su u program uvedeni Landini traktore, od kojih je jedan model našao mesto i u privatnom Agrolovom dvorištu.
            - Traktorima italijanskog proizvođača Landini smo zaokružili našu ponudu, jer smo do sada imali samo priključne mašine. Tako smo pružili mogućnost našim voćarima da na jednom mestu nađu i traktor i sve priključne mašine. Ponudom sadnog materijala borovnice proširili smo dosadašnji asortiman u kojem su se nalazile jabuke, kruške i kajsije. Od pre dve-tri godine naglo je povećana tražnja borovnica u Srbiji. To je AGROL prepoznao i ono što je našoj ponudi novo je kompletan program za sadnju borovnica, od sadnog materijala iz najboljeg holandskog rasadnika Fall Creek-a, do saksija, agrotekstila, supstrata Legro supstrat Blueberry CPOS, takođe iz Holandije. I ne samo što isporučujemo opremu već pružamo savetodavne usluge, kako da se posadi, koji međuredni razmak, koje sorte, kada je berbe itd. – objasnio je gospodin Princip, ističući da su godine rada uspostavile poverenje kupac - prodavac, te se vrše isporuke zajedno sa ugradnjom po sistemu „ključ u ruke“.
            Gospodin Princip pozdravlja ovu i slične inicijative, naglašavajući da ih treba što više podsticati, jer prošla godina puna ograničenja i zabrana nije bila laka. Posebno zbog straha ljudi i nespremnost na investicije, ostavila je određenog traga i na poslovanje. Pred našim kompanijama je godina koja treba da, uz tekuće aktivnosti, nadoknadi ono što je prošle bilo predviđeno, a nije moglo biti ispunjeno.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com