Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back KULTURA OBELEŽAVANJA Salsa radionicom i predavanjima obeležena Evropska nedelja mladih na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Salsa radionicom i predavanjima obeležena Evropska nedelja mladih na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            U četvrtak, 27. maja 2021. godine održana je „Salsa radionica“ na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu, u cilju obeležavanja Evropske nedelje mladih 2021.

            Evropska nedelja mladih prikazuje brojne mogućnosti koje postoje u Evropskoj uniji u polju mladih i predstavlja vrhunac organizovanja različitih događaja u omladinskom sektoru. U navedenom kontekstu su na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu  organizovana dva događaja, predavanja u okviru Erazmus + programa na kome su između ostalog studentima predstavljene različite mogućnosti koje ovaj program nudi i „Salsa radionica“ koju je Fakultet organizovao u saradnji sa plesnom školom „Fiesta“ iz Novog Sada.
            Budući da se jedna od tema ovogodišnje Evropske nedelje mladih odnosi na zdravlje i radionica nosi naziv „Plesom do zdravlja“. Vlasnik plesne škole Fiesta, Mihajlo Živanović i prodekan za međunarodnu saradnju na Pravnom fakuletu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, doc. dr Marijana Mladenov, su izrazili zadovoljstvo povodom velike zainteresovanosti studenata za navedenu radionicu, koja je održana uz pridržavanje svih aktuelnih epidemioloških mera.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com