Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Pozvani ste na Internacionalni banatski festival vina u Zrenjaninu

Pozvani ste na Internacionalni banatski festival vina u Zrenjaninu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Nakon uspešno realizovanog po prvi put, prošlogodišnjeg „Internacionalnog banatskog festivala vina”, ove 2021. godine je predviđeno da on bude održan po drugi put i to na otvorenom prostoru u delu Karađorđevog parka bliže hali i da bude drugačije koncipiran, bez takmičarskog dela već samo sa promotivno izlagačkim.

            U planu je da proizvođačima vina i vinarijama i proizvođačima hrane i vinarske prateće opreme budu ponuđeni štandovi, besplatno, koji bi bili adekvatno raspoređeni na već usnimljenom prostoru, a da deo štandova bude namenjen za manifestaciju „Banatske vredne ruke” koja će biti realizovana istog dana u četvrtak, 24.juna.
            Takođe, planirana je i organizacija stručnih predavanja ( u Kristalnoj dvorani ) na teme koje su značajne vinarima. Samo otvaranje, obraćanje i kulturno umetnički program odvijali bi se na bini postavljenoj u delu parka. Predavanja bi se odvijala u prostorijama JU „Sportski objekti”. Program bi bio celodnevni- od 10h ujutru do 18h eventualno i do 20 h u skladu sa dogovorom.
            Organizatori manifestacije su : Turistička organizacija grada Zrenjanina, Kulturni centar Zrenjanina, IP Media 023, Udruženje vinara i ljubitelja vina „Taraški vinogradi" i JU „Sportski objekti", a pokrovitelj je grad Zrenjanin.
            Organizator za svakog učesnika obezbeđuje tezgu dimenzija 1m x 2m, katalog vina - učesnika, akreditaciju i medijski prostor. Pored prodaje, preporuka vinarima je da obezbede određenu količinu vina ili vaših proizvoda za degustaciju kao i kibble za led (led je obezbeđen).
            Za informacije kontakt osoba Maja Pandurov, koordinator manifestacije  +381 63 171 22 94, +381 ili na Facebook/internacionalni banatski festival vina. Prijave slati na mail adresu: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com