Fri07012022

Poslednja izmena:11:21:29 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Dobrodošli na Velikogospojinske dane u Novom Bečeju

Dobrodošli na Velikogospojinske dane u Novom Bečeju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

            Uoči velike novobečejske manifestacije Velike Gospojine, u utorak, 24. avgusta 2021. godine, održana je konferencija za novinare i predstavnike medija u Narodnoj biblioteci opštine Novi Bečej. 

            O tome kako će izgledati ovi svečarski dani u Novom Bečeju pričali su: direktor Turističke organizacije opštine Novi Bečej Saša Dujin, pomoćnik predsednika opštine za poljoprivredu Milan Stojšin (Poljofest), direktor Narodne biblioteke opštine Novi Bečej Vladimir Davidović (Avlija zabavlija), organizator Ulice zanatskog piva Dragan Vukotić, organizatorka Etno bazara Dragana Lazić i članica Organizacionog tima za Dečiju ulicu Ildiko Drapoš. Govornici su prisutne predstaavnike medija upoznali sa svim aktivnostima i dešavanjima na Gospojinskim danima i poželeli toplu dobrodošlicu svima koji žele da zajedno sa Novobečejcima proslave slavu ove lepe batske varoši.
            Nakon što su poželeli dobrodošlicu predstavnicima medija kao i prijateljima manifestacije „Velikogospojinski dani“ koja se po 27 put održava u Novom Bečeju, ukazano je na važnost očuvanja zdravlja i bezbednosti posetilaca manifestacije, kao i da će se sve manifestacijske aktivnosti organizovati uz poštovanje epidemioloških mera. Za ulazak na samu manifestaciju i podmanifestacijske događaje, kao što su:  koncerti, Etno bazar, Poljofest, Revija paradnih zaprega i ostalih događaja u okviru Gospojinskih dana, biće neophodan brzi antigenski test, PCR test ne stariji od 48 sati, potvrda o vakcinaciji ili pak potvrda o preležanom virusu Covid -19. Napomenuto je da će brzi antigenski test biti besplatan. Maske za najmlađe će biti obavezne samo za vreme trajanja pozorišne predstave u okviru podmanifestacije Avlija zabavlija.
            Iako pandemija u poslednjih godinu i po dana otežava normalan život, domaćini su najavili da će se potruditi da svim posetiocima prirede nezaboravne trenutke na ovogodišnjim Velikogospojinskim danima.
           
Tatjana Vlaškalin
menadžerka za odnose sa javnošću

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com