Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Pogledajte novosti u osmom izdanju elektronskih novina TO Zlatibor

Pogledajte novosti u osmom izdanju elektronskih novina TO Zlatibor

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Turistička organizacija Zlatibor objavila je osmo izdanje Elektronskih novina. U uvodniku novog, avgustovskog broja  direktoka JP „Gold gondola" Zlatibor, Bojana Božanić, sumira rezultate rada najpoznatije turističke atrakcije Zlatibora u prvih sedam meseci od puštanja u rad.

            O gradnji velikog sportsko-rekreativnog kompleksa na Zlatiboru sa čak 15 otvorenih sportskih terena, za Elektronske novine govore predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić i direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.
            U osmom izdanju elektronskih novina čitaoci mogu pročitati interesantne priče o radu zlatiborskog Kampa, upoznati se sa adrenalinskim turama na kvadovima i četvorotočkašima, i saznati kako to Turistička organizacija Zlatibor promoviše električna vozila  u svrhu očuvanja životne sredine.
            Novi broj Elektronskih novina sumira do sada održane koncerte i kulturne manifestacije, predstavlja restoran „Koliba kod Milunke" i hotel „Mons", a posebno je  zaniljiva priča iz prošlosti Zlatibora o selu Dobroselica.
            Tu je i priča o dobro poznatom restoranskom konceptu „Kalem by Zak'', osnovan u Novom Sadu kao mesto posvećeno kompletnom i kompleksnom uživanju, stigao je i na Zlatibor. Ovde je restoran „Kalem by Zak  Mountain  Concept''  otvoren  kao  deo  novog  luksuznog hotelsko-apartmanskog kompleksa „Hotel  Zlatibor  Mountain Resort'' (čije se otvaranje očekuje uskoro, a prema najavama u planu je da do kraja godine i hotelski deo bude pušten u rad)
            U rubrici „Iz prošlosti Zlatoibora“ možete  pročitati kako je zlatiborsko selo „Dobroselica privukla cara i kneza“
            Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde:
http://media.zlatibor.org.rs/documents/5/Elektronske-novine-Zlatibor-08---avgust-2021.pdf

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com