Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA NA PMF-U

BESPLATNA PRIPREMNA NASTAVA NA PMF-U

  • PDF

            Pripremna nastava je namenjena svim učenicima koji za prijemni ispit na fakultete u Srbiji polažu test iz biologije i obuhvata sadržaje koji su obrađeni u gimnazijskim udžbenicima biologije za prirodno-matematički smer.

            Želimo da pripremimo buduće studente, ne samo za polaganje prijemnog ispita, već i za savladavanje nastave iz biologije i/ili biologiji srodnih predmeta na studijama. Nastava je organizovana po celinama koje su obrađivane u okviru predmeta biologija od prvog do četvrtog razreda Gimnazije prirodno-matematičkog smera. Svaku od oblasti prezentuju nastavnici i saradnici Departmana za biologiju i ekologiju uz savremeni pristup nastavi.           Nastava će biti organizovana u periodu od 22. januara do 25. juna 2022. godine, subotom od 11 sati, preko onlajn platforme.
            Prijava je obavezna, traje do 17. januara 2022, a formular koji treba ispuniti je na sajtu Departmana.
            Po završetku predavanja iz pojedinih oblasti, biće organizovano testiranje, analiza testa i izrada „mapa uma“ koje će polaznicima olakšati ponavljanje obrađenog gradiva. Takođe, po završetku čitavog ciklusa pripreme, uz poštovanje propisanih epidemioloških mera, biće organizovano završno testiranje, tzv. PROBNI PRIJEMNI.
            Pripremna nastava je BESPLATNA, a od polaznika se očekuje da imaju udžbenike iz kojih se nastava izvodi, sveske i pribor za pisanje kao i pristup internetu odgovarajućeg kvaliteta.
            Prirodno-matematički fakultet svake godine organizuje BESPLATNE PRIPREME i iz  HEMIJE, ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE, MATEMATIKE i INFORMATIKE, a one počinju u februaru 2022.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com