Sat06222024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM HOTELI Oporavlja i starenje usporava Quantum Wellness hotela Buket na Zlatiboru

Oporavlja i starenje usporava Quantum Wellness hotela Buket na Zlatiboru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Hotel „Buket” na Zlatiboru, u želji da omogući brz odmor i oporavak svima koje umara i iscrpljuje savremeni tempo življenja, predstavlja svoj novi model velnes paketa i funkcionalnog odmora pod nazivom „Quantum Wellness’’.

            Reč je o  inovativnom velnes konceptu koji svojim korisnicima nudi jedinstven i sasvim novi pristup zdravlju i procesima starenja. Glavni fokus je na prevenciji, očuvanju i unapređenju zdravlja. Svi tretmani su prijatni, neinvazivni, bez zračenja i sprovode se u inovativnoj kapsuli „Quantum zone’’. Namenjeni su gostima hotela, ali i drugima koji žele da
saznaju više o stanju svog organizma i unaprede svoje zdravlje.
            Današnji način života, stalna izloženost stresu i povećanje hroničnih bolesti doveli su sve više ljudi na ivicu fizičke i emocionalne iscrpljenosti, zbog čega su potrebe za novim hotelskim sadržajima i uslugama sve izraženije. Sada je moguće da gosti za vreme odmora ili poslovnog seminara u hotelu „Buket” sprovode programe koji deluju na ključne faktore od kojih zavisi zdravlje organizma i procesi starenja.
            Ovi programi predstavljaju sinergiju inovativnog koncepta kvantnog velnesa, hiperbarične komore, potpuno personalizovanih obroka i spa sadržaja. Njihovom primenom mogu se otkriti i otkloniti nepravilnosti organizma, znatno pre pojave prvih simptoma. Moguće je, takođe, preduprediti mnoge zdravstvene i estetske probleme, kao i usporiti
proces starenja ćelija.
            „Quantum Wellness’’ koncept u hotelu „Buket” sprovodi doktorka Bojana Kuzeljević, koja u timu sa nutricionistom na osnovu analize organizma i individualnog pristupa pojedinca daje preporuke kako se može doprineti zdravlju, uzimajući u obzir i način ishrane. Reč je o novom pristupu u sprovođenju programa detoksikacije, korekcije telesne težine, programa za podizanje imuniteta i energije tela.
            - Pojava korone i spoznaja da bolest nije nikakva kazna već samo poziv na promenu doveli su do odluke da otvorim centar i tako na jednom mestu objedinim svoja znanja i veštine. Danas više nije važno samo da izgledamo lepo, već i da se dobro osećamo. Svaka osoba je jedinstvena i svi imaju drugačiji put u potrazi za zdravljem. A naš tim je tu da pomogne kako za svakog naći pravi put i rešenje - kaže dr Bojana Kuzeljević, koja je svojim pacijentima prijatelj i podrška na njihovom putu ka zdravlju i ličnoj sreći.
            Ovaj poduhvat uklapa se u opštu sliku turističkog Zlatibora na kome su prepoznate potrebe savremenog gosta i pronađeni načini da se kvalitetnom i sadržajnom ponudom izađe u susret svim zahtevima. Čist vazduh i priroda oduvek krase Zlatibor i imaju lečilišni značaj, a sada su tu i savremeni hotelski sadržaji, poput „Quantum Wellnessa’’ u hotelu „Buket”, osmišljeni u korist zdravlja gostiju ove planine.

Izvor: https://www.zlatibor.org.rs

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com