Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Februarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Februarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

  • PDF

          Turistička organizacija Zlatibor objavila je četrnaesto izdanje elektronskih novina. Februarski broj otvara uvodnik Srđana Pantovića, direktora Komunalnog javnog preduzeća „Zlatibor” Čajetina, dok nam tema broja donosi priču o onome što je postignuto u prvoj godini rada jedinstvene zlatiborske atrakcije, Gold gondole, kao i najavljene naredne aktivnosti.

            Još jedna od veoma interesantnih priča februarskog broja je priča o čarima skijanja na „zlatnoj planini”. Zima je Zlatiboru podarila pravu snežnu oazu za odmor i uživanje. Hiljade ljubitelja skijanja i zimskog odmora ugostio je snežni Zlatibor tokom prvih meseci 2022. godine. Pojedini posetioci su podelili svoja iskustva koja možete pročitati u ovom izdanju Elektronskih novina.
            Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i pričom o Zlatiboru, kao “pet friendly” destinaciji. S obzirom da u mnoštvu gostiju ima i onih koji na planinski odmor vode i svoje kućne ljubimce. S njima im je, kažu, ovde prijatnije, užitak potpun.
            U novom izdanju Elektronskih novina čitaoci se mogu upoznati sa uspešnim radom zaposlenih u Komunalnom javnom preduzeću ''Zlatibor'' koji su zaduženi za uređenje turističkog centra Zlatibora i okoline i koji su tokom ovih zimskih dana preduzeli niz poslova da u najkraćem roku obezbede prohodnost puteva koji su im dati u nadležnost.
            Februarsko izdanje sumira događaje koji su tokom proteklog perioda obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru. Tu je zanimljiva priča o roniocima ronilačkog kluba „Svet ronjenja'' iz Beograda koji su učestvovali u podvodnom istraživanju Ribničkog jezera. Veliku pažnju je privukla izložba Dušana Starčevića u galeriji Kulturnog centra, gde su se mogli videti predeli Zlatibora, davnašnje brvnare, proplanci s četinarima, ali i drugi motivi iz ovog dela Srbije.
            Februarsko izdanje Elektronskih novina predstavlja oazu mira i uživanja - kompleks „Aria Klub Wellness & Spa Zlatibor'', kao i harmoniju ambijenta i ukusa u „Gastro baru Central Zlatibor'',  koji posluje u okviru hotela „Central Inn Zlatibor''.
            Još jedna od interesantnih priča februarskog broja je i priča o familiji Smiljanića, koja je tokom minulih dva i po veka dala čak 16 sveštenika.
            Februarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti na adresi: https://media.zlatibor.org.rs/documents/6/Elektronske-novine-TO-Zlatibor-14---14-02-2022.pdf.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com