Wed04242024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE GASTRO SREM sa priznanjem Najbolje iz Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu

GASTRO SREM sa priznanjem Najbolje iz Vojvodine na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

            Manifestacija „Gastro Srem“ čiji je organizator Turistička organizacija opštine Stara Pazova, na inicijativu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, uz podršku Pokrajinske vlade, Turističke organizacije Vojvodine i „Jugoinspekta - Novi Sad”, dobitnik je, uz još  17 korisnika, priznanja „Najbolje iz Vojvodine“,  koje potvrđuje kvalitet u kategorijama proizvoda, programa, manifestacija i usluga.

            Ove godine Manifestacija „Gastro Srem“ će biti održana 02. i 03. septembra na Trgu dr Zorana Đinđića u Staroj Pazovi. Na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu sa ostalim dobitnicima priznanja kvaliteta „Gastro Srem“ predstaviće se u okviru štanda Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam u Hali 1 „Beogradskog sajma“ 24.03.2022. od 11h do 18h.
            - Želimo da najavimo „Gastro Srem“ koji će ove godine, posle dve godine pauze, biti prava fešta dobrih ukusa i dobre zabave. Radujemo se što ćemo u septembru ponovo okupiti sve najbolje gastro proizvođače iz Srema i što ćemo uz sremačke specijalitete, najbolju rakiju iz Stare Pazove i  zvuke tamburice na moderan način, opet organizovati manifestaciju koja  okuplja veliki broj posetilaca, ljubitelje gastronomije, o čemu svedoči i sertifikat kvaliteta koji smo dobili. Na Sajmu će vas dočekati naš poznati glumac  Aleksandar Dunić i njegova koleginica Marija Markuš kao domaćini i zaštitna lica Manifestacije. Kako biste Srem doživeli svim čulima poslužićemo vam tradicionalnim slovačkim specijalitetom-nadlacke, kao i nadaleko čuvenom sremačkom kobasicom i šunkom, a nazdravićemo najboljim rakijama iz ovog kraja. Ovo će biti samo mala najava svega što vas očekuje ove godine u septembru na „Gastro Sremu“ - izjavila je Dragana Zorić Stanojković, direktorka Turističke organizacije Stara Pazova, i pozvala sve da dođu na druženje u okviru ovogodišnjeg Sajma turizma u Beogradu.
            Manifestacija „Gastro Srem“ poznata je kao jedna od najboljih gastro manifestacija u Srbiji i Regionu. Okuplja veliki broj domaćih proizvođača koji su sa mnogo pažnje izabrani da se predstave u okviru ovog gastro i kulturno-umetničkog događaja.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com