Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Merkur predstavio novosti - komforan smeštaj, mineralne vode i vrhunsku banjsku medicinu

Merkur predstavio novosti - komforan smeštaj, mineralne vode i vrhunsku banjsku medicinu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Na 43-om jubilarnom Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu, tokom četiri sajamska dana 24. do 27. marta 2022. godine, veliki broj prijatelja, saradnika i predstavnika medija posetio je štand Specijalne bolnice Merkur  kako bi se informisali šta se sve dogodilo u periodu od poslednjeg Sajma do danas.

            Merkur je tokom Sajma prezentovao veliku investiciju koja je u martu otvorila vrata za 63 potpuno redizajnirane i renovirane sobe. Svi posetioci Sajma turizma imali su priliku da osete komfor novog smeštaja kroz virtuelnu prezentaciju VR naočarima. Na ovaj moderan način doživeli su renovirani deo objekta i sobe u kojima mogu da se opuste tokom dana, odmore tokom noći, uživaju u vrhunskoj medicinskoj i wellness uslugama na koje su već navikli, ali uz smeštaj visoke kategorije.
            Brojni posetioci Sajma informisali su se o cenama Merkurovih Pansiona i uslovima boravka za period od 01. aprila do 31. decembra koji pružaju mogućnost svima koji budu želeli da se tokom ove godine odmore ili provere zdravlje u Vrnjačkoj Banji. Post Covid Rehabilitacija kao novi program u Merkuru takođe je zainteresovao je mnoge posetioce.
            Tokom Sajma prezentovani su rezultati istraživanja mineralne vode Snežnik i nove benefiti koje ova voda ima po zdravlje. S obzirom da su Merkurove medicinske usluge dostupne hotelima i privatnom smeštaju u Vrnjačkoj Banji, očekuje se da će nova terapija lekovitom vodom da utiče na povećanje ukupne posete najveće srpske banje.
            Na štandu Merkra drugog dana sajma prezentovan je projekat SI4CARE koji finansira Evropska unija, a Merkur uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva za rad, učestvuje kao jedini partner iz Srbije. Dr Vlado Dimovski, profesor Univerziteta u Ljubljani predstavio je ciljeve projekta, ističući njegov značaj za unapređenje kvaliteta života starih lica kao i ključne ciljeve projekta. Direktor Merkura dr Dejan Stanojević, i Miodrag Miljković, koordinator projekta u Srbiji, predstavili su pilot projekat koji se realizuje u Merkuru a odnosi se na uvođenje telemedicine u srpske banje.
            Uz multimedijalne elemente, brojne goste i prijatelje na štandu, nastup na ovogodišnjem sajmu bio je jedna atraktivna prezentacija kolaža Merkurovih usluga i gostiju.
            Beogradski sajam je i na ovogodišnjoj manifestaciji nastavio sa programom organizovanog dovođenja kupaca. U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva, održano je veliki broj B2B sastanaka na kojima su učestvovali predstavnici Merkura.

Specijalna bolnica Merkur
Bojana Beljić, master ing. organizacionih nauka
PR i referent prodaje

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com