Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM HOTELI Resort Fruške Terme - vodeći termalni Spa Resort u Srbiji

Resort Fruške Terme - vodeći termalni Spa Resort u Srbiji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Kompanija „Promot Group“ je laganim, ali sigurnim koracima u prošloj deceniji radila na izgradnji kako svojih ugostiteljskih objekata, tako i reputacije i brenda porodične firme od poverenja. Sa akcentom na kvalitet usluge i inovativno poslovanje podignut je Hotel „Premier Aqua“ 5*- sada prvi Adults Only hotel i značajna institucija zdravstvenog turizma u Srbiji.

            Tri godine kasnije je nikao Etno kompleks „Vrdnička Kula“, višestruko nagrađivani mali turistički smeštaj. Na samom kraju 2019. godine otvoren je treći, i ujedno najveći hotelsko-turistički kompleks, Resort „Fruške Terme“koji je iste godine proglašen za najbolju investiciju u oblasti turizma u Srbiji.
            Resort koji će učiniti da se zaljubite u prirodu koja ga okružuje i koji će Vam omogućiti da se osećate kao da ste na moru tokom cele godine, jeste upravo resort „Fruške terme“, nalazi se na Fruškoj gori i udaljen je svega 45 minuta od Beograda i 30 minuta od Novog Sada.
            Zahvaljujući svom položaju i pogodnim klimatskim uslovima sa više do 200 sunčanih dana godišnje, Fruška gora poseduje i izuzetno bogatu floru i faunu. Pored ovoga, duž Fruške gore izgrađeno je kroz istoriju preko 30 manastira, od kojih je 17 očuvano, koji i dan danas svedoče o bogatstvu arhitekture i umetnosti Srba od XV-XVIII veka.
            Resort „Fruške Terme“ kao prve Terme u Srbiji poseduje 200 luksuzno opremljenih soba i apartmana, sa impoznatnim Wellness&Spa centrom površine preko 7500m2 i 1500m2 vodenih površina koji će učiniti da se osećate kao da ste na moru tokom cele godine.
            Od momenta kada kročite u hotel dopustite da Vas ponese hedonizam, a na Vama je samo da se prepustite čarima najvećeg Wellness&Spa centra u regionu. Imaćete prilike da se opustite u Vodenom svetusa čak 8 različitih bazena sa termo-mineralnom vodom temperature od 29-32°C, odmarajući se uz infinity bazene sa neometanim pogledom na prelepe pejzaže Fruške gore.
            Kupanje u lekovitoj termalnoj vodi još od davnih vremena koristilo se za jačanje organizma i imuniteta. Nekada je ova pogodnost bila smatrana statusnim simbolom vladara i kraljica, dok ste danas i Vi u mogućnosti da budete „vladari svog blagostanja“ i da kvalitetno ugodite sebi i uspostavite ravnotežu ravnotežu između zdravlja, lepote i dobrog osećaja celog organizma.
            Specijalno za najmilije goste napravljeno je pravo malo vodeno carstvo kojeg čine dva bazena, pećina tobogan, a tokom letnjih meseci i Aqua fun zona na otvorenom. 
            Vaše „Fruške Terme“ - Dobrodošli!  

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com