Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM HOTELI Termalna Rivijera Fruške Terme - Kondo naselje Fruške Residence

Termalna Rivijera Fruške Terme - Kondo naselje Fruške Residence

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Nakon okuštanja u termalnim bazenima, Vašem odmaranju nije kraj, jer Resort „Fruške Terme“ omogućava svojim gostima korišćenje Sauna sveta kojeg čine čak 12 sauna i parnih kupatila, slana soba i unikatna relax zona sa vodenim krevetima. Ukoliko ste možda više ljubitelj uživanja u različitim tretmanima za telo, koji pored ultimativnog opuštanja nude i lekovita svojstva, na raspolaganju su Van raznovrsne terapeutske i relaksirajuće masaže koje stručni terapeuti izvode samo za Vas.

            Vođeni dosadašnjim uspenim poduhvatima, 2022. godina donosi dva nova uzbudljiva i inovativna turistička proizvoda na tržište: projekat Termalna Rivijera „Fruške Terme# - kompleks otvorenih water fun sadržaja - infinity bazen sa staklenim zidom i panorama pogledom na Banju Vrdnik (500m2), poluolimpijski bazen, dečji bazen sa prskalicama i tri vrste tobogna za goste svih uzrasta.
            Zajedno sa postojećim vodenim sadržajima, „Fruške Terne“ od 2022. godine će imati 12 bazena i preko 2500m2 vodenih površina koji će biti dostupan za 1200 istovremenih wellness kosisnika.
            Kondo naselje Fruške Residence, integrisani rezidencijalni kompleks sa 150 brendiranih smeštajnih jedinica za buduće vlasnike apartmana će imati širok spektar benefita -  recepciju i consierge službu 24/7, posebne pogodnosti za korišćenje termalnog sveta Fruških Termi, „Premier“ sportske terene, igralište za decu svih uzrasta, unutrašnje dvorište namenjeno isključivo stanarima, brendirani restoran, supermarket, room service usluge i dr.          U 2021. godini koja je za nama, tim od 300 kolega, mladih i nasmejanih lica željnih dokazivanja, predvođenih gospodinom Milinkom Cicmilom i profesionalnim top menadžmentom su uspeli da ostvare preko 100.000 noćenja, čime je validaran trud i rad na kretanju domaće spa destinacije po najvišim međunarodnim standardima.

            Dobro došli u svet „Fruških Termi“!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com