Mon04222024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Back to the Golden 80s

Back to the Golden 80s

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 8
  • Sledeća

            Tematsko veče, pod nazivom „Back to the Golden 80s", 53-će po redu, održano je nedavno u Studentskom kulturnom centru „Fabrika". Grupa od 8 studentkinja treće godine modula  hotelijerstva i turizma, Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu realizovala je praktičan deo ispita iz predmeta „Animacija i logistika u turizmu i hotelijerstvu" pod rukovodstvom predmetnog profesora prof. dr Anđelije Ivkov Džigurski i asistenta prof. dr Igora Stamenkovića.

            Tematsko veče je bilo vezano za maskenbal, atmosferu su upotpunili raznovrsni kostimi i rekreacije mode iz 80-tih. Program je započet skečom u kojem su učestvovale upravo studentkinje iz ove grupe, zatim je bend „S&M" upotpunio atmosferu. Veče je svakako obeležio nastup “Državnog posla" i plesna tačka grupe „Vojvodina dance”. Oko 130 gostiju je pored uživanja u programu, imalo mogućnost da uživa u koktelima i hrani, koju su pripremili studenti sa hotelijerstva i gastronomije, Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu.
            Prikupljena novčana sredstva od prodaje ulaznica, pića i od sponzora namenjena su
udruženju „Iz drugog ugla" iz Veternika. Naime, to je udruženje osoba sa invaliditetom, socijalno ugroženih porodica, porodica sa troje ili više dece i hemofiličara.
            Projekat su podržali i pomogli: Carnex, Miniprint štamparija, Klub Saint-Tropez, Es Sistem, Stabmont doo, Stabilnost doo, Translog Sekulić, Cardios Polikilinika, PIP, Impress štamparija, Restoran Magaza, T-Pam, Prerada mesa Gačić, Škola engleskog jezika Talking Heads, Mesara Nedeljković, Zbir pivara, Bedž studio Beograd, Studio plus, Sparkle, SOS taxi i Makeup artist Kristina Uhelji, kao i mnogi sponzori u okviru tombole koja je bila održana.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com