Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Floating Man Festival po četvrti put u Apatinu

Floating Man Festival po četvrti put u Apatinu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Četvrtu godinu za redom, u Apatinu se od 11. do 14. avgusta ove godine održava Floating Man Festival.

            Prema najavama, kao i ranijih godina, biće ovo četiri sjajna dana u kojima će posetioci moći da uživaju kako u dobroj muzici, druženju, sportskim aktivnostima, lokalnim gastro specijalitetima tako i čarima rezervata Gornje Podunavlje uopšteno. Zahvaljujući konferenciji koja svake godine  prati ovaj festival, svi zainteresovani će biti u prilici i da nauče nešto više o kripto valutama koje nam svima deluju pomalo neopipljivo, ali koje definitivno postaju deo naše finansijske budućnosti, ali i mnogim drugim zanimljivim biznis i „life style" temama.
            Kao i ranijih godina, očekuje se veliki broj mladih sa svih strana sveta. U poslednje dve godine, Festival je našao svoje trajno mesto dešavanja na jezeru Arka, koje se nalazi na svega 500 m od gradske plaže u Apatinu. Celo imanje oko jezera, u budućnosti će negovati vrednosti eko etno turizma. U planu je izgradnja manjeg hotela visoke kategorije, bungalova oko jezera, kućica na vodi i restorana. Radovi se izvode postupno dok je za sada ovde izgrađen kamp i nekoliko bungalova. Takođe, postoje je i sportski tereni, te igralište i drugi sadržaji za decu čime je Festival otvorio vrata i kompletnim porodicama koje sada često kamperima putuju po Evropi.
            Ove godine, u glavnom delu programa, u petak 12. avgusta od 20.30 časova, nastupaće Del Arno Band i Marko Luis dok su za subotu 13. avgust u isto vreme planirani novosadski muzički sastav Gift i, u nastavku večeri,  popularni hrvatski Nipplepeople. 
            Govornici na konferenciji biće uglavnom stranci uz izuzetak našeg proslavljenog kikboksera Nenada Pagonisa koji će okupljenima ispričati svoju životnu priču i Mirjane Maksimović iz udruženja Žene i Vino koja će kroz priču o vinu prisutnima predstaviti Srbiju, srpsku kulturu i tradiciju.
            Ulaznice za Floating Man Festival 2022. svim zainteresovanima dostupne su putem gigstix-adok Somborci i Apatinci karte mogu kupiti na licu mesta i to uz 50% popusta uz prikaz lične karte.

Mirjana Maksimović
ŽENE I VINO
www.zeneivino.com

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com