Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM Frajle šarmirale publiku na Kraljevom trgu

Frajle šarmirale publiku na Kraljevom trgu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Ženski akustični bend „Frajle” u utorak 9. avgusta predstavio se publici na Zlatiboru. Veliki broj ljudi  koji se okupio na Kraljevom trgu u ovoj prijatnoj večeri na „zlatnoj planini” imao je priliku da  oko sat ipo vremena uživa u njihovom raznovrsnom repertoaru.

            Poznati novosadski trio počeo je nastup pesmom „Ljubav na dar” a usledile su „Ko se to meni zaljubio”, „Fina”, „Ich liebe dich” koje su izazvale puno osmeha, đuskanja i dobrog provoda. Posebne emocije kod publike je izazvala numera iz popularne serije „Tajna vinove loze”, a  vanvremenski hitovi u izvođenju Frajli „Imala je lijepu  rupicu na bradi”, „Evo banke cigane moj”, „Moja mala nema mane”, „Tri metera somota” razigrali su sve prisutne.  Koncert su završile pesmom „Plamene zore”, ali su se ubrzo odazvale publici na bis i nastup završili svojim novim hit singlom „Tamburaši”.
            Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice su grupe „The Frajle”. Tri vokala i akustična gitara ne mogu nikako dočarati šta „The Frajle” u stvari, jesu. Nastupi sa kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih izvođača na muzičkoj sceni i njima su privukle publiku različitih muzičkih usmerenja. Uspevaju ono što mnogima nikako nije polazilo za rukom - da tokom koncerata podjednako drže publiku napetom izvodeći numere koje stilski obuhvataju i čardaš, pop rok, ali i šansonjerske melodije.
            Nastupe ove grupe ne čini samo izvođenje pesama, već  i interakcija sa publikom, neopterećeno uživanje u muzici sa puno pozitivne energije i radosti. Publiku na svoje koncerte pozivaju sloganom „Pesmom da život slavimo”. Ponekad se čine kao kabaretska družina, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih takođe čini bitno različitima od ostatka scene.
            Naredno događanje u okviru „Zlatiborskog kulturnog” leta je koncert Željka Vasića u petak 12. avgusta od 20 časova.


Turistička organizacija Zlatibor
www.zlatibor.org.rs

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com