Wed04172024

Poslednja izmena:09:06:30 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO U Šri Lanku ide Anja Borak iz Beograda

U Šri Lanku ide Anja Borak iz Beograda

  • PDF

            Posredstvom Udruženja modnih delatnosti Srbije, a u organizaciji Miss Tourism World Serbia, čiji je direktor i vlasnik svetske licence za Srbiju gospodin Dragan Ćoso, već sedmu godinu naša zemlja ima svoju predstavnicu na najvećoj svetskoj smotri lepote u turizmu. Tako će od 8. do 22. decembra 2022. U Šri Lanki na izboru za Miss Tourism World , kao ambasador lepote u turizmu našu zemlju predstavljati  novo izabrana Miss turizma Srbije Anja Borak (18), učenica srednje ekonomske škole u Beogradu. Zadatak naše predstavnice je da predstavi Srbiju kao evropsku turističku destinaciju u srcu Balkana, zemlju jedinstvene lepote, bogate tradicije i istorije, gde se susreću razne nacije kulture, u kojoj se nalaze spomenici svetske i srpske istorije sa mnogobrojnim manastirima na listi svetske baštine organizacije UNESKO.

            Anja kaže da je veoma srećna, da se raduje što joj se ukazala prilika da predstavi Srbiju kao turistički brend,sa neotkrivenim turističkim destinacijama, bogatim nasleđem, bnogobrojnim banjama, festivalima, sjajnom provodu, tradicionalnim specijalitetima, prijatnim ljudima, odličnim sportistima, I svetskm poznatim naučnicima.
            - Želim da se pohvalim Beogradom, gradom u kojem živim, koji je svetska metropola viševekovne civilizacije istoka i zapada, koji čuva svedočanstvo o Nikoli Tesli. Beograd je grad koji nikada ne spava, koji gaji živu scenu i čuva bogatu kulturnu zaostavštinu. Jedan je od najstarijih gradova u Europi, koji pruža provod, odmor i zabavu svakog dana u godini, I inspiriše turiste širom sveta koji ga posete. Zbog svega toga želim svetu da predstavim brojne mogućnosti u Srbiji za odmor, turističke destinacije sa netaknutom prirodom, od planinskog, urbanog, seoskog, rečnog, vinskog, do banjskog turizma, sa termalnim vodama, koje su pogodne za lječenje različitih obolenja, koje su osnov za razvoj zdravstvenog, medicinskog i dentalnog turizma. Zbog toga sam ponosna, i želim da pozovem ljude širom sveta da dođu u Srbiju. Svakom ljudskom biću koji nosi dušu mira Srbija će biti domaćin, jer Srbija je zemlja tvojih prijateljakad jednom posetiš uvek poželiš da joj se vratiš- poručuje Ana Borak.
            Izbor za Miss  turizma Srbije se organizuje uz saglasnost i po pravilima svetske organizacije„Miss Tourism World“( sa sedištem u Velikoj Britaniji) , koji je jedini osnivač i organizator ovog, jednog od najvećih međunarodnih takmičenja u lepoti.

Izvor: Organizacija Miss Turizma Srbije pod licencom Miss Tourism World
„Udruženje modnih delatnosti UMD“
Foto: Dragan Ćoso / Direktor i vlasnik licence /
Kontakt tel:  + 381 69 111 29 03
e- Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli    e- Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
FB. Miss Tourism World Serbia   FB. Miss Tourism Serbia  FB. Ćoso Production
Instagram: misstourismworldserbia

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com