Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Vredni darovi u poklon-igri na Sajmu turizma u Novom Sadu

Vredni darovi u poklon-igri na Sajmu turizma u Novom Sadu

  • PDF

            Novosadski sajam i ove godine, u saradnji sa izlagačima, na 53. Međunarodnom sajmu turizma, organizuje Poklon-igru za posetioce sa kupljenim ulaznicama. Od 17. do 19. novembra, u Hali „Master“ i Kongresnom centru „Master“, posetioce očekuju sadržajni nastupi, sajamski popusti, aranžmani za zimovanja, letovanja..., stručni skupovi, ali i vredni pokloni.

            Hotel Nordic daruje pet vaučera za po dve osobe za korišćenje Wellness i Spa centra. Turistička organizacija Beograda poklanja vikend za dve osobe u Beogradu, Hotel Fruške Terme dve Day SPA ulaznice, za celodnevno uživanje u Wellness & SPA centru. Turistička agencija Taratours će darovati dve karte za krstarenje kanjonom Drine na relaciji Perućac - Višegrad - Perućac, dok će Turistička organizacija Novi Pazar pokloniti vikend za dve osobe u jednom od hotela u Novom Pazaru. Turistička organizacija Raška daruje produženi vikend za dve osobe u vili Ras na Kopaoniku.
            Turistička agencija Baja Tours srećnom posetiocu poklanja dva mesta za aranžman „El Greco“, vikend u Budimpešti, od 27. do 29. januara 2023. godine. Centar za kulturu, sport i turizam opštine Beočin, poklanja dvodnevnu turističku posetu opštini Beočin za dve osobe. Poslastičarnica Oki’s cakes uz vaučer od 5.000,00 dinara daruje - kutiju kolača.
            Uslov za učestvovanje u Poklon-igri je da posetioci popune kupon koji se nalazi na poleđini kupljene ulaznice i ubace je u kutiju koja je za to predviđena. Izvlačenje kupona biće održano u subotu, 19. novembra, u Hali „Master“, od 17 do 17 i 30 sati. Imena dobitnika biće objavljena na sajtu Novosadskog sajma.
            Radno vreme Sajma turizma biće od 10 do 19 časova, u subotu, 19. novembra do 17 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 350 dinara, a za dolaske u organizovanim posetama (grupe veće od 15 osoba) 300 dinara. Ulaznica za penzionere i decu od 7 do 12 godina je 300 dinara, dok deca do 7 godina ne plaćaju ulaz.

Izvor: NOVOSADSKI SAJAM

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com