Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM HOTELI RESORT FRUŠKE TERME VAŠE TOPLO MORE u srcu Fruške gore

RESORT FRUŠKE TERME VAŠE TOPLO MORE u srcu Fruške gore

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

Kompanija „Promont Group“ 2012. godine otpočinje višegodišnji ciklus investicija u hotelske kapacitete u Banji Vrdnik sa vizijom da do 2025. razvije vodeći termalni spa rizort u Jugoistočnoj Evropi. Presek ostvarenja u hotelskom biznisu u periodu 2020 - 2021: sagrađeno 300 soba i apartmana, 12 otvorenih i zatvorenih bazena sa termalnom vodom, 12 vrsta sauna, 14 restorana i barova, 17 konferencijskih sala, bogata ponuda za aktivni odmor i još mnogo toga.

INTEGRISANA PORODIČNA I WELLNESS & SPA DESTINACIJA
Resort „Fruške Terme“ 4* na samo 30 minuta od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, Beograd, poseduje 200 luksuzno opremljenih soba i apartmana i za vrlo kratko vreme će postati vaša omiljena destinacija, kojoj ćete se iznova rado vraćati.
Grandiozni izgled Wellness&Spa centra, površine od preko 10.000m2, kao i brojnost bazena (osam dostupnih tokom cele godine) stvoriće osećaj da Vam more nikada nije bilo bliže.
Od momenta kada kročite u hotel dopustite da Vas ponese hedonizam, a na Vama je samo da se prepustite čarima najvećeg Wellness & Spa centra u regionu. Imaćete priliku da se opustite u bazenima sa termomineralnom vodom od 29-32°C, sa nestvarnim pogledom na prelepe pejzaže Fruške gore i uspostavite ravnotežu između zdravlja, lepote i dobrog osećaja celog organizma. Specijalno za naše najmlađe goste napravljeno je pravo malo vodeno carstvo koje čine dva bazena, pećina, tobogan, a tokom letnjih meseci i Aqua fun zona na otvorenom sa pet vrsta tobogana i petnaest vrsta atrakcija za decu.
Nakon opuštanja u termalnim bazenima, Vašem odmaranju nije kraj, jer Resort „Fruške Terme“ omogućavaju svojim gostima korišćenje Sauna sveta kojeg čine čak 12 sauna i parnih kupatila, slana soba i unikatna relax zona sa vodenim krevetima. Inspirisani prirodom koja okružuje hotel, biramo cveće najlepših mirisnih nota, pažljivo ih ubiramo na proplancima Fruške gore, a potom ih apliciramo u aromatične i relaksirajuće wellness tretmane.

NOVO - TERMALNA RIVIJERA

Termalna Rivijera predstavlja novi sadržaj najvećeg Wellness & Spa centra u Srbiji. Ovaj kompleks otvorenih „water fun“ sadržaja obuhvata infinity bazen sa staklenim zidom i panorama pogledom na Banju Vrdnik, poluolimpijski bazen, dečji bazen sa prskalicama i tri vreste tobogana za goste svih uzrasta. Zajedno sa postojećim vodenim sadržajima, „Fruške Terme“ od juna 2022. godine imaju 14 bazena sa preko 2.500m2 vodenih površina i istovremeno primaju 1.200 wellness korisnika.

DESTINACIJA ZA SVA GODIŠNJA DOBA

Da je iza Resorta uspešna godina dokazuju i vredne nagrade na koje su veoma ponosni. Orden „Ambasador dobre usluge i reda“ za gospodina Milinka Cicmila, osnivača i direktora „Promont Group“, najveće je priznanje koje se dodeljuje jednom pojedincu u okviru turističke industrije u našoj zemlji. Takođe, za ostvarene vrhunske rezultate u razvoju i afirmaciji turizma Srbije, osvojena je „Zlatna amfora“, kao i „Kapija uspeha“ dodeljena od strane Privredne komore Vojvodine. Turistička organizacija Srbije dodelila je Hotelu Fruške Terme „Turistički cvet“ u kategoriji najbolji Ugostiteljski objekat za smeštaj - Hotel, titula Apsolutnog lidera kvaliteta za hotelske usluge stigla je sa  53. Međunarodnog sajma turizama u Novom Sadu, a iz Liona (Francuska) priznanje Piscine Global Europe - 1. mesto u kategoriji „Najbolji novi bazenski kompleks“.
Postignuti rezultati su, prema rečima CFO-a kompanije, Aleksandra Cicmila, vetar u leđa i oni ne bi bili mogući bez vernih gostiju: - Potrudićemo se da i u narednoj, 2023. godini nadogradimo naš već bogat spektar turističkih proizvoda i pružimo odmor iz snova za naše cenjene goste - izjavio je gospodin Cicmil, dobitnik nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ za najboljeg mladog menadžera u Srbiji za 2022.
Malo je mesta na svetu gde se zaista može doživeti vrhunac gostoprimstva. Sa filigranskim prisupom detaljima, Resort „Fruške Terme“ personifikuju savršen život, stvarajući savršene trenutke za ceo život.  Sve navedeno učinilo je da Hotel Fruške Terme od januara 2023. postane deo Movenpick Hotels & Resort lanca,  tako da postaje Movenpick Resort & Spa Fruške Terme.

Dobro došli!
_________________________________________
Za više informacija posetite www.frusketerme.com
ili pozovite +381 22 21 55 240
_________________________________________

Fotografije: www.frusketerme.com

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com