Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA PMF EVROVIZIJA - HUMANITARNO VEČE

PMF EVROVIZIJA - HUMANITARNO VEČE

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            U okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu i hotelijerstvu Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, praktičan deo ispita se sastoji od organizovanja jednog tematskog događaja. Do sada su studenti organizovali imali 54 tematska događaja (http://www.dgt.uns.ac.rs/animacija-u-turizmu/), na kojima su predstavili razne narode i države, odnosno njihove turističke vrednosti, a takođe i realizovali programe za decu i odrasle.

            Ove godine grupa od 17 studenata, organizuje tematski događaj, pod nazivom „Evrovizijski vremeplov“ u SKCNS „Fabrika“ u Novom Sadu, za humane i ljude dobrog srca. Tematski događaj će biti održan 1. FEBRUARA u 20.00h.
            Projekat ima za cilj prikupljanje sredstava Udruženju za buloznu epidermolizu „Debra“ (deca leptiri) . „Debra“ je humanitarno udruženje koje povezuje osobe obolele od bulozne epidermolize i njihove porodice, pomaže u savladavanju svakodnevice i obezbeđivanju neophodnih medicinskih sredstava za zarastanje rana, negu kože i očuvanje dobrog zdravlja.
            Kontakt osoba: Anđela Pjević, 066 54 26 749

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com