Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Loznica u Madridu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Turistička organizacija grada Loznice nastupila je na jednom od najvećih sajmova turizma FITUR 2023 u Madridu od 18. do 22. januara 2023. zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije.

            - Za tu priliku objavili smo novo izdanje Turističkog vodiča „Loznica“ na španskom jeziku. Posetioci su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Loznice na štandu Srbije koji je izazvao veliku pažnju, a za nas je to bila prilika da se upoznamo sa najnovijim trendovima turizma u svetu, novim načinima predstavljanja turističkih destinacija i primenom najnovijih tehnologija – izjavila je Sžeana Perić, direktor Turističke organizacije grada Loznica.
            Međunarodni sajam turizma FITUR 2023. je mesto poslovnih susreta zaposlenih u turizmu i razmena novih ideja i doživljaja sa preko 8000 izlagača, 80 000 učesnika i 30000 posetilaca.
            Turistička organizacija grada Loznice je danas moderna ustanova, potpuno spremna za ovakvu vrstu nastupa što su i ovom prilikom pokazali njeni predstavnici koji su dočekivali goste i posetioce na tečnom engleskom i španskom jeziku.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com