Fri04192024

Poslednja izmena:08:43:12 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Osmomartovski sajam u Vršcu

Osmomartovski sajam u Vršcu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Grad Vršac i Turistička organizacija Vršac, ove godine drugi put organizuju Osmomartovski sajam. Povodom praznika Dana žena, 7 i 8 marta na Trgu Svetog Teodora Vršačkog, svim posetiocima na raspolaganju će biti lepeza kreativnih proizvoda, kako bi omogućili mnogim našim sugrađanima da odaberu „mali znak pažnje“ za svoje mame, bake, tetke, sestre, koleginice...

            Pozivamo izlagače, koji žele da učestvuju i svoje proizvode izlažu u te dane da se prijave. Prijava se nalazi na sajtu Turističke organizacije Vršac www.to.vrsac.com, a broj mesta je ograničen.
            Kreativci, koji su zainteresovani za tradicionalnu osmomartovsku prodaju potrebno je da čitko popunjenu prijavu inajkasnije do 03. marta dostave na adresu Turističe organizacije Vršac. Na prijavi za ovu manifestaciju nalaze se svi potrebni podaci, kao i informacije o izlagačkom prostoru.
            Ovaj događaj ima za cilj da omogući lepe i radosne trenutke „u paketu“ sa toplim rečima i čestitkama, a povodom Dana žena i emotivnih susreta koji se tih dana u prazničnoj atmosferi daruju.

Izvor: www.to.vrsac.com

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com