Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM MERKUR na Sajmu turizma u Beogradu

MERKUR na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

            Na 44. Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 23. do 26. februara 2023. godine na Beogradskom sajmu, zdravstveni i spa centar Merkur iz Vrnjačke Banje predstaviće posetiocima najnoviju ponudu i sve ono što se dogodilo u periodu od prethodnog Sajma. Na Sajmu Merkur će prezentovati Pansione za period od 01. marta do 31. decemba koji pružaju mogućnost svima koji budu želeli da se tokom ove godine odmore, prekontrolišu i unaprede zdravlje u Vrnjačkoj Banji, učine to u Merkuru. Specijalno kreirani Merkurovi pansioni kombinuju komforan smeštaj, najsavremeniju dijagnostiku, terapije, tretmane  mineralnom vodom i visoko specijalizovan tim lekara.

            Živeti sa dijabetesom - novi pansion specijalno kreiran za pacijente obolele od dijabetesa. Pored usluga smeštaja u komfornim sobama, uključuje i terapije, dijagnostiku, edukaciju, pravilnu ishranu i fizičku aktivnost, prilagođenu zdravstvenom stanju pacijenta. Više od 100.000 dijabetičara je tokom poslednjih 15 godina boravilo u Merkuru kako bi održali svoj nivo šećera u krvi pod kontrolom, regulisali svoju težinu i izbegli ozbiljne komplikacije koje dijabetes nosi.
            Pokret bez bola - pansion koji kombinuje modernu fizikalnu terapiju, korišćenje mineralnih voda i stručni tim lekara i terapeuta. Namenjen svima onima koji odmor u Vrnjačkoj Banji žele da iskoriste kako bi uklonili bol u leđima, zglobovima i oporavili svoj koštano - zglobni sistem uz kinezi, magnetne, elektro terapije koje koriste lekovitu mineralnu vodu.
            Opšti Medicinski pansion i Banjski pansion - kreirani za kontrolu i unapređenje zdravlja uz banjske terapije i tretmane omogućavaju gostima lečenje i odmor uz otkrivanje lepota Vrnjačke Banje i okoline, uz prijatnu atmosferu i gostoljubivost osoblja Merkura.
            Ovo su samo neki od novih Merkurovih pansiona koji će biti prezentovani svim posetiocima Sajma turizma.
            Na štandu Merkura drugog dana sajma biće prezentovan projekat SI4CARE koji finansira Evropska unija, a Merkur uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva za rad, učestvuje kao jedini partner iz Srbije. Na Sajmu će biti predstavljeni rezultati pilot projekta koji je realizovan u Merkuru, a odnosi se na uvođenje telemedicine u lečenje dijabetesa. Uz multimedijalne elemente, brojne goste i prijatelje na štandu, biće to jedna atraktivna prezentacija kolaža Merkurovih usluga i gostiju.
            Zemlja partner Sajma turizma 2023. je Kina. Ovogodišnji sajam biće prilika da se, uz pomoć i veliku podršku Ministarstva za turizam i omladinu Republike Srbije, unapredi turistička razmena, i da se kineski turisti vrate na prvo mesto, kada su u pitanju dolasci stranih gostiju u Srbiju.
            Beogradski sajam je i na ovogodišnjoj manifestaciji nastavlja sa programom organizovanog dovođenja kupaca. U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva, odvijaće se B2B program i omogućiti veliki broj poslovnih sastanaka.

Bojana Beljić
PR i rewfrenent prodaje
Specijalne bolnice Merkur

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com