Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Temerin predstavlja bogatu turističku i privrednu ponudu opštine na Sajmu u Beogradu

Temerin predstavlja bogatu turističku i privrednu ponudu opštine na Sajmu u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Već tradicionalno Turistička organizacija opštine Temerin na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavlja bogatu turističku i privrednu ponudu opštine na sopstvenom štandu u hali IV Beogradskog sajma. Potrudili smo se da priredimo razne promocije zajedno sa našim vrednim privrednicima i akterima u turizmu i time njihovu ponudu i proizvode približimo posetiocima sajma i pozovemo ih da posete našu opštinu.

            Akcenat smo ove godine stavili na promociju Parka prirode Jegrička, odnosno na promociju Informativnog centra i vožnju katamaranom „Čigra". Svaki dan biće organizovana nagradna igra za posetioce, a za učešće je neophodno da se fotografišu na našem štandu na improvizovanom katamaranu i da fotografiju objave na društvenoj mreži instagram uz hešteg #katamarancigra. Najzanimljivije fotografije ćemo nagraditi vožnjom pravim katamaranom, od aprila kada počne sezona.
            Restoran i hotel "Moja čarda" koji je smešten uz samu rečicu Jegričku predstaviće svoju ponudu prvog dana sajma, u četvrtak od 11 časova.
            Veoma interesantna promocija održaće se u petak u 14 časova, a u pitanju je predstavljanje novog jedinstvenog „Temerinskog kolača", koji je specijalno za ovu priliku osmislila i potpisala već čuvena radionica za izradu torti i kolača „Break4Cake". Radi se o kolaču sa pet slojeva prhkog testa veoma bogatog puterom koje se smenjuje sa četiri različita fila - nadev od maka, oraha, jabuka i na kraju cimeta. Različiti slojevi ovog kolača predstavljaju ljude različitih religijskih i nacionalnih pripadnosti koji žive u toleranciji i harmoniji. „Temerinski kolač" će se nakon ove promocije naći u redovnoj ponudi ove kuće, a nadamo se da će ga u svoju ponudu uvrstiti i naši temerinski ugostitelji. Obavezno doćite da probate!
            U petak i subotu posetioci će imati priliku da kupe neke od najlepših suvenira umetničke radionice „Unikat", koja izrađuje ručno oslikane motive na staklu i slike specijalno rađene od tkanina. Posetioci će imati priliku i degustiraju najlepša i nagrađivana vina naše dve vinarije – „Vindulo" i „Kabač". Takođe, najavljujemo i našu najveću manifestaciju „Prosto ko pasulj", koja će se ove godine održati 3. juna na najlepšem vašarištu u Srbiji!
Srdačno Vas očekujemo!
S poštovanjem,

Jovana Morača
direktor TOO Temerin

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com