Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM Objavljeno martovsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Objavljeno martovsko izdanje Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

  • PDF

            Turistička organizacija Zlatibor objavila je novo izdanje Elektronskih novina. Ovaj broj otvara uvodnik Miroslava Tucovića, predsednika Turističkog udruženja Gostilje. Tema broja donosi priču o živopisnim zlatiborskim sela, oazama mira, zelenila i gostoprimstva koja su nesvakidašnji raj za ljubitelje mirnog odmora u prirodnom okruženju.

            Ovo izdanje sumira i događaje koji su tokom proteklih dana obeležili turistička dešavanja na „zlatnoj planini“. Turistička organizacija Zlatibor predstavila je u februaru i martu ponudu najposećenije planine Srbije na sajmovima turizma u Sofiji, Beogradu, Berlinu i Banjaluci.
            Tu su i mnogobrojna dešavanja koja su upotpunila zimski boravak turista na Zlatiboru. Interesantne su priče o: istorijsko-umetničkoj izložbi u galeriji Kulturnog centra Zlatibor, koncertu UZNNT „Zlatibor'', festivalu žestokog pića pod nazivom „Spirit fest''...
            Novo izdanje elektronskih novina predstavlja kulinarske čarolije u restoranu“Bakrač”. Predstavljen je i  luksuzni smeštaj „Alibi Zlatibor'' koji omogućava uživanje i odmor na vrhunski način u samom srcu Zlatibora.
            Iz prošlosti Zlatibora, dolazi interesantna priča o poreklu familija u zlatiborskim selima.
            Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde: https://media.zlatibor.org.rs/documents/6/1679042873_Elektronske-novine-TO-Zlatibor-27---14-03-2023.pdf

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com