Sat04132024

Poslednja izmena:12:44:10 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Praznik proleća u Loznici

Praznik proleća u Loznici

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Turistička organizacija grada Loznice organizuje šesti Sajam cveća u Banji Koviljači od 29. aprila do 2. maja 2023. Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova. Za tu priliku je organizovan prigodan kulturno umetnički program, radionice za decu,  a u subotu 29. aprila od 19 časova nastupiće grupa „Alisa“, jedan od najatraktivnijih i najpriznatijih pop-rok bendova na teritoriji bivše Jugoslavije.

            Takođe organizuje i drugi Internacionalni festival živih statua u Loznici od 30. aprila do 1. maja (Statue fest Loznica, Serbia). Ovaj jedinstven događaj se po drugi put organizuje u Loznici. Statue su već deo promocije TOG Loznice, a svojim nastupom izazivaju veliku pažnju posetilaca. Ovaj put učesnici stižu iz više zemalja (Srbija, Rumunija, Izrael). Pored velikog broja živih statua svoj šou program izvodiće zabavljači i grupe uličnih svirača sa muzičkim programom (Familia Fantastic Theater, Foolosophy team, Sambansa, One man show, Krivi šeširi).
            Program će se odvijati u Banji Koviljači u parku (nedelja 30.4. od 16 časova), u Loznici na šetalištu (nedelja 30.4. 19č) i Tršiću (ponedeljak 1.5. od 11 časova).
            Ceremonija svečanog otvaranja festivala će biti u nedelju, 30.4. u Loznici na platou ispred Vukovog doma kulture u 20 časova kada će nastupiti „Alice in WonderBand“ - telesna muzika. Alice in WonderBand je duo izvođača koji spaja world music i nepravilne ritmove sa Balkana sa muzikom tela i telesnim perkusijama.
            Doživite prvomajski uranak u Tršiću, na Gučevu i pored Drine kao nikada do sada.
Biće nam zadovoljstvo da ispratite sve programe.

Turistička organizacija grada Loznice

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com