Wed04172024

Poslednja izmena:09:06:30 AM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM Turistička organizacija Zlatibor objavila novo izdanje Elektronskih novina

Turistička organizacija Zlatibor objavila novo izdanje Elektronskih novina

  • PDF

            Aprilski broj otvara uvodnik Nenada Crnčevića, predsednika Upravnog odbora Turističke organizacije Zlatibor, pod naslovom: "Zdravo mesto Zlatibor, za zdrave stilove života".

            Tema broja donosi priču o zlatiborskim uživanjima u spa i velnes sadržajima koji su sastavni deo ponude većine zlatiborskih hotela, a u novom izdanju Elektronskih novina predstavljena je i prva privatna ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Fizio Zlatibor". 
            Aprilski broj sumira događaje koji su tokom proteklih mesec dana obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru i najavljuje predstojeći fudbalski turnir koji će okupiti više od 1.000 mladih fudbalera. 
            Novo izdanje novina predstavlja luksuz i udobnost modernog smeštajnog objekta "New Forest", dok zalogaji Zlatibora donose priču o jelima sa ognjišta i kraljevskim napicima restorana "Zlatiborski pastuv".
            Kako je izgledao oporavak jedne mlade Beograđanke koja je pre jednog veka odmarala na Zlatiboru, prvoj vazdušnoj banji, predstavlja rubrika "Iz prošlosti Zlatibora". 
            Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti na sajtu: https:zlatibor.org.rs.

Izvor: Turistička organizacija Zlatibor

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com