Fri05242024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Nove saradnje i novi gosti u Merkuru

Nove saradnje i novi gosti u Merkuru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Makedonsko tržište zainteresovano za turističku ponudu Vrnjačke Banje
            Tim Specijalne bolnice Merkur krajem aprila posetio je Skoplje u cilju prisustva prezentaciji turističkih potencijala Srbije u Makedoniji. Događaj je organizovala Turistička organizacija Srbije, usled velikog interesovanja građana Makedonije za odmor u Srbiji. Tim Specijalne bolnice Merkur činili su predstavnici prodaje i marketinga: Ivana Vušović, Milica Radičević i Boban Stojković i zajedno sa predstavnicima turističke privrede Vrnjačke Banje  i drugih destinacija iz Srbije ostvareni su brojni kontakti koji obećavaju saradnju u budućem periodu.

            Veliki broj turističkih agencija i privrednih subjekata pokazao je interesovanje za koncept banjskog lečenja i odmora koji postoji u Merkuru. Brojni sastanci koji su održani pokazali su da postoji značajna potreba za banjskim lečenjem među građanima Makedonije i da upravo Vrnjačka Banja kao najepša i najveća banja u Srbija zanimljiva stanovništvu.
            Lečenje dijabetesa je program koji je izazvao posebno interesovanje obzirom da je ovo bolest savremenog doba koja poprima razmere pandemije a da je Merkurov program lečenja sveobuhvatan i uključuje vrhunsku medicinu i tretmane prirodnim faktorom.
            Banjski odmor je nešto što je svakako neophodnost svih ljudi koji brinu o sebi i svom zdravlju posebno u današnjim turbulentnim vremenima. Posete Merkuru predstavnika firmi i sindikata iz Makedonije, koje su usledile početkom meseca maja, pokazale su da je prezentacija u Skoplju prošla uspešno i da postoji značajan prostor za poslovanje na ovom tržištu.

Specijalna bolnica Merkur
Bojana Beljić PR I referent prodaje


 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com