Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA Gradski bazar na platou SPENSA

Gradski bazar na platou SPENSA

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Javno preduzeće ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“ po prvi put u sredu, 17.5.2023. godine na platou SPENS-a od 15,00 do 21,00 sat organizuje manifestaciju Gradski bazar. Bazar će okupiti razne izlagače kao što su cvećari, mlekari, uzgajivači mikro bilja i vazdušnih biljaka, proizvođače domaće testenine, zdravog hleba, meda, raznovrsnih kvalitetnih vina, kraft piva, suhomesnatih proizvoda, domaćih kolača. Na prodajnim tezgama biće i bogata ponuda rukotvorina, kao što su nakit i ukrasi za kosu.

            U okviru manifestacije postojaće dečiji kutak, gde će deca moći da se druže sa svojim vršnjacima. Ono što će biti zanimljivo deci jesu posebne veštine mladih  umetnika, koji će ih zabavljati sa tehnikom crtanja po licu. Devojčice će se obradovati štandu za pravljenje frizura.
            U JP,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“ se nadaju da će posetioce privući bogata i raznovrsna ponuda izlagača, a da će manifestacija Gradski bazar poput nekih drugih postati tradicionalna
            Bazar će se održavati jednom mesečno na platou tokom proleća i leta, a na zimu će bazar biti organizovan na prvom spratu SPENS-a kod nekadašnje Gradske kafane. Za bliže informacije o manifestaciji možete da kontaktirate organizatore na telefon 063/ 788 74 13.

Slobodanka Brankov
Saradnik za odnose sa javnošću
JP ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com