Tue04162024

Poslednja izmena:09:06:30 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Hotelu Nordik Rizort Kapija uspeha PKV u kategoriji velnes i spa hotela

Hotelu Nordik Rizort Kapija uspeha PKV u kategoriji velnes i spa hotela

  • PDF

            Hotel Nordik Rizort (Nordic Resortt) Sremska Kamenica, Novi Sad, dobitnik je najvišeg priznanja za kvalitet usluga Privredne komore Vojvodine „Kapija uspeha” u kategoriji velnes i spa hotela. Nagrada je dodeljena za doprinos podizanju nivoa kvaliteta turističke ponude i usluge u oblasti velnes i spa turizma.

         
            Hotel Nordik Rizort je kompleks modernog švedskog stila sa predivnim panoramskim pogledom, lociran na obroncima Fruške gore, nadomak Novog Sada. Ovaj ekskluzivni hotel kategorisan je sa četiri zvezdice i raspolaže sa 75 savremeno opremljenih jedinica, jedinstvenog koncepta i dizajna. Standardni poslovanja ovog hotela nimalo ne zaostaju za svetskim.
            Hotel nudi bogatu ponudu za goste različitih afiniteta i uzrasta i uslugu na najvišem nivou. Otvaranje hotela „Nordik Rizort“ doprinelo je podizanju atraktivnosti sadržaja, proizvoda i usluga turističkih subjekata na području Fruške gore.
            U okviru hotela nalazi se  a la carte restoran Aurora modernog dizajna kapaciteta do 300 mesta. Meni ovog restorana čine specijaliteti  internacionalne kuhinje.
            Obzirom da hotel raspolaže kongresnom salom i salom za sastanke, ponuda hotela je prilagođena i organizaciji tim bildinga i kongresa.
            Ono što ovaj hotel čini specifičnim je visokokvalitetna velnes ponuda. U okviru velnes i spa centra nalaze se  2 otvorena bazena sa slanom vodom koji imaju regulator temperature i jedan zatvoreni bazen sa temperaturom 34 stepena. Gostima hotela su na raspolaganju i 2 finske saune, slana soba, tepidarijum i parno kupatilo, kao i veliki broj različitih masaža.

Borislava Prstojević,
viši samostalni stručni saradnik
Privredna komora Vojvodine

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com