Tue03052024

Poslednja izmena:10:23:04 AM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO AgroTECH PMD d.o.o. Kompanija na koju možete da se oslonite

AgroTECH PMD d.o.o. Kompanija na koju možete da se oslonite

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Misija kompanije AgroTECH PMD D.o.o., Novi Bečej, distributera poljoprivrednih mašina i mehanizacije velikog broja svetski renomiranih brendova, usmerena je ka srpskom tržištu ponudom najvećeg izbora poljoprivrednih mašina razvijanjem partnerskih odnosa sa sadašnjim i budućim kupcima. Od samog osnivanja, 2008. godine, AgroTECH je prisutan na svim sajamskim manifestacijama, svim događajima vezanim za poljoprivredu.

            - U početku smo nastupali i vašarima, svim festivalima za koje smo smatrali da treba da se pojavimo i upoznamo sa potencijalnim kupcima. To nas je i „podiglo“, približilo našim klijentima - kaže Bata Imre, direktor AgroTECH-a, na izložbi poljoprivredne mehanizacije u okviru II Agrofestivala, održanog u subotu, 17. juna u Doroslovu, dodajući da je festival bio izuzetna prilika da kompanija izlaže svoje poljoprivredne mašine na jednom dobro osmišljenom događaju, ali i moralna obaveza zbog odličnih veza sa porodicom Hollo, organizatorima ovog skupa.
            U svom prodajnom asortimanu AgroTECH nudi kupcima traktore, kombajne, priključne mašine i sisteme za navodnjavanje, i zastupnik je šesnaest brendova, specijalizovanih u oblasti proizvodnje za koju su namenjeni: Armatrac, Versatile, Rostselmash, Sulky, Idrofoglia, Berthoud, Rauch, Ma/Ag, Zanon, Gregoire Besson, Weidemann, Mazzotti. Među njima je i jedan od najpoznatijih proizvođača traktora na svetu: STEYR. Uz to, AgroTECH je ekskluzivni zastupnik najvećeg evropskog proizvođača prikolica FLIEGL i danskog proizvođača priključne mehanizacije HE-VA.
            Kompanija konstantno radi na proširenju ponude sa ciljem da izađe u susret svojim kupcima nudeći im savremenu i adekvatnu mehanizaciju sa akcentom na uravnoteženom odnosu kvaliteta i cena.
            - Kupci su prepoznali dobre namere naše firme bazirane na poljoprivredne mašine visokog kvaliteta po pristupačnim cenama. Zahvaljujući podsticajima, poljoprivrednici mogu lakše doći do potrebne mašine. Najnovija, podrška banaka u vidu fiksnih kamata, te Pokrajine i fondova sa više konkursa vezanih za stočare, mlade poljoprivrednike, priključne mašine, kako bi pomogli poljoprivredu i poljoprivrednike, jer svaki deo koji se dobije, dozvoljava i neku trgovinu - objašnjava Bata Imre.
            Po njegovom mišljenju nova mehanizacija nema premca jer je vođeno geslom: „Nismo toliko bogati da bi kupovali polovne mašine koje će se kvariti“. Zagovornik je novih mašina, u svakom pogledu bolje, dugovečnije, savremenije, efikasnije, u odnosu na polovnu.
            - Problem je što više košta, ali uz pomoć subvencija i nove mašine su dostižne. Siguran sam da je to pravac razvoja u budućnosti - kaže direktor kompanije, koja osim distributivne poseduje servisnu službu obezbeđujući svaku vrstu tehničke podrške, sve vrste redovnih i vanrednih servisa u toku i van garantnog roka, kao i rezervne delove. Uz to radi i obuke rukovaoca mašina, kao i puštanja mašina u rad, iza čega stoji obučen kadar.
            Pored grubera i druge inovativativne opreme najnovije u ponudi AgroTECH-a je mašina za injektovanje (ubrizgravanje) tečnog đubriva, trenda koji dolazi sa zapada. AgroTECH, sa pogonom u Novom Bečeju, jedina je kompanija koja pravi takvu mašinu, koja nije jeftina, ali su uštede znatne, a tečno đubrivo je budućnost u poljoprivredi.
            - Nikada u životu nisam mislio da ću biti proizvođač poljoprivrednih mašina, ali drago mi je što smo to počeli i imamo relativno velikih mogućnosti da možemo da se bavimo inovacijama. Smatram to jednom od važnijih grana našeg poslovanja - zaključio je Bata Imre.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com