Sun05262024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back KULTURA MUZIKA EXIT kamp na Štrandu od 4. do 11. jula

EXIT kamp na Štrandu od 4. do 11. jula

  • PDF

            Nešto manje od dve nedelje uoči početka EXIT festivala, koji će biti održan od 6. do 9. jula 2023. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, smeštajni kapaciteti u Novom Sadu i okolini popunjavaju se munjevitom brzinom - prema zvaničnim podacima, u ovom trenutku popunjeno je preko 90 odsto kapaciteta, zbog čega se apeluje da svi koji to već nisu uradili požure i obezbede svoj smeštaj na vreme! Imajući u vidu ovakvo interesovanje turista iz celog sveta, očekuje se da će ove godine biti nadmašen prošlogodišnji doprinos festivala domaćoj ekonomiji, kada je iznosio 19,7 miliona. EXIT festival je od osnivanja do danas privredi Novog Sada i Srbije od 220 miliona evra.

            Prema podacima najveće svetske platforme za izdavanje smeštaja Booking.com, u Novom Sadu je u ovom trenutku rezervisano preko 90 odsto ukupno raspoloživih smeštajnih kapaciteta u periodu od 6. do 9. jula, za vreme EXIT festivala, a očekuje se da će do njegovog otvaranja sve biti popunjeno. Najveći broj posetilaca ove godine stiže iz susedne Hrvatske, zatim iz Turske, Severne Makedonije i Bugarske, ali i iz doslovno svih krajeva sveta, od SAD, Meksika, preko Velike Britanije i Nemačke, pa sve do Australije i Novog Zelanda!
            Omiljeni festivalski smeštaj, EXIT kamp, i ove godine će otvoriti vrata za sve posetioce koji izaberu da dožive kompletno, danonoćno festivalsko iskustvo propraćeno raznovrsnim sadržajima, a tradicionalno će biti smešten uz obalu Dunava na novosadskom Štrandu, sa pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu. Jedan od najsigurnijih kanala rezervisanja smeštaja je Exitov zvanični turistički servis EXIT Trip, gde je još uvek dostupan određeni broj smeštajnih jedinica u kampu i hostelima.
            U EXIT Univerzum od 6. do 9. jula uz podršku Gorkog Lista sleću predvodnici najtraženije turneje na svetu The Prodigy, rep bogovi Wu-Tang Clan, Grammy rekorder Skrillex, kao i broj jedan svetske elektronske scene Eric Prydz, zatim Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Alesso, Viagra Boys, Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, Keinemusik, Hot Since 82, CamelPhat, Ben Böhmer live, Agents Of Time live, Mind Against, Chase & Status, Sofi Tukker, LF System, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Ignite, Wolfbrigade, Midnight, Cockney Rejects, Exciter, Massacre, The Toasters, Dry Cleaning, Rudeboy i mnogi drugi.
            Festivalske ulaznice dostupne su po ceni od 7.490 dinara, dok se jednodnevne ulaznice za četvrtak, petak i subotu mogu kupiti po ceni od 3.390 dinara, a za nedelju po ceni od 2.990 dinara. Usled ogromne potražnje, aktuelne cene ulaznica važe samo do četvrtka, 22. juna!
Ulaznice su dostupne ovde, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online.

Foto: FacebookTwitterKopiraj
Izvor: www.exitfest.org

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com