Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Novo iz Novog Bečeja: Gospojinska Revija paradnih zaprega u četvrtak u podne, uveče Ulica zanatskog piva

Novo iz Novog Bečeja: Gospojinska Revija paradnih zaprega u četvrtak u podne, uveče Ulica zanatskog piva

  • PDF

            Ono što daje posebnu draž Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju jeste Revija paradnih zaprega.
            Od kada varošani proslavljaju Gospojinu, parada najlepših konja je poseban doživljaj na Gospojini

            Iako je tradicionalno održavana u vreme nedeljnog Gospojinskog podneva, ove godine održaće se u četvrtak 24.08.2023. godine. Zbog velikog broja učesnika a ograničenog vremenskog trajanja revije, Konjički klub “Vranjevo”, odlučio je da svojom revijom i predivnim defileom najboljih grla iz Novog Bečeja i drugih mesta koja neguju ljubav prema konjarstvu, otvore ovogodišnje Gospojinske dane!
            Jednočasovni defile Novim Bečejom kreće u podne. Polazi se sa platoa u ulici Milošev put ispred kućnog broja 29 do Tiskog keja, gde će se na tamošnjem platou održati takmičarski deo programa.  Sledi nastup zaprega u kategorijama: jednopreg, dvopreg (deca vozači), dvopreg (mlada grla), dvopreg (seniori), druge rase (KWPN, Frizijci), četvoropreg, višepreg, te petopreg (kao najvažnija stvar u Novom Bečeju).
            Turistička organizacija opštine Novi Bečej poziva sve zainteresopvane da podrže velikim aplauzom lepotu i veštine ovih plemenitih životinja i pozdrave sve ljubitelje i uzgajivače konja koji svojom ljubavlju promovišu lepotu konjičkog sporta.
            Četvrtak, 24. avgust doneće i radost ljubiteljima kraft piva, jer se od 18 časova otvara Ulica zanatskog piva koja će doneti nastup mnogih mladih, neafirmisanih rock bendova i dj-jeva tokom naredna četiri dana u istom terminu.
            Više o program Gospojine 2023. na: https://novi-becej.travel/ili Facebook stranici:
https://www.facebook.com/NoviBecejTravel.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com