Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE NO NAME pobednik 19. BAČKOG KOTLIĆA

NO NAME pobednik 19. BAČKOG KOTLIĆA

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

    Turistička organizacija opštine Bač, u subotu, 19.08.2023. godine u Gradskom parku u Baču, 19. put za redom organizovala је manifestaciju „BAČKI KOTLIĆ“.

    Velelepni gastronomski događaj je ove godine privukao veliki broj kako posetilaca, tako i takmičara. Ukupno 87 prijavljenih ekipa je kuvalo riblji paprikaš, dok je 71 ekipa predala svoj uzorak na žiriranjа. Ostali su se okupili prvenstveno zbog druženja i dobrog provoda.     Dvočlani žiri koji je radio u sastavu: Tomislav Subotički iz Novog Miloševa i Dragan Mitić iz Lovćenca, doneo je odluku da treće mesto pripadne ekipi: „Ranč mustang“, dok je drugo mesto pripalo ekipi „Vladimir Lovrić“.
    Ovogodišnji pobednik manifestacije „BAČKI KOTLIĆ“, je ekipa „NO NAME“, predvođena Stojanom Antonić. Najbolja ekipa je osim nagrade u vidu kotlića za kuvanje osvojila i putovanje na Divčibare u odmaralištu Doma zdravlja Bač, koji je ujedno i dugogodišnji sponzor manifestacije.
    Posebno uzbudljiv deo manifestacije, svake godine, bio je izbor za najlepše dekorisan sto. Žiri je odlučio da ekipi „Dunavdžije“, pripadne ova nagrada.
    Za dobru celovečernju zabavu zadužen je bio „BOLE BEND“ koji su upotpunili celokupnu manifestaciju.
    Turistička organizacija opštine Bač se posebno zahvaljuje svim takmičarima, posetiocima i gostima koji su doprineli činjenici da je Gradski park u Baču u toku subotnjeg popodneva posetilo preko 1.000 ljudi.
Darko Vojnović,
direktor Turističke organizacije opštine Bač
Foto: Arhiva TOO Bač

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com