Fri07192024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA U očekivanju Dana Berbe Grožđa u Vršcu

U očekivanju Dana Berbe Grožđa u Vršcu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

    Jubilarni 65. “Dani berbe grožđa”, tradicionalna privredno-turistička manifestacija poznata i kao “Grožđebal”, održaće se u Vršcu od 14. do 17. septembra 2023. godine.

    Pripreme za organizaciju najznačajnije manifestacije grada Vršca teku već par meseci. Bogat program očekuje sve goste koji u te dane budu boravili u Vršcu, te se očekuje i rekordna posetu koja bi se kretala i blizu 150.000 posetilaca za četiri dana koliko traje manifestacija. Pored gostiju iz Srbije najveći broj gostiju se očekuje iz susedne Rumunije ali i iz BiH, Bugarske, Slovenije, Mađarske, Nemačke, Austrije, ističu u Turističkoj organizaciji Vršac.
    Deca obožavaju vreme Grožđebala zbog šarenila na ulicama i zato što su njima
tada dodeljene razne živopisne uloge, zbog kojih ih još više obasipamo ljubavlju i pažnjom.
Stoga pozivamo sve zainteresovane na Dečiji maskenbal, koji će se održati u subotu 16. septembra u 10.00 časova na Trgu Sv. Teodora Vršačkog. Maske možete prijaviti u Turističkoj organizaciji Vršac, na Trgu Pobede 1. od 10 do 15 časova ili uoči samog početka održavanja maskenbala, kod bine u centru grada gde će se i održati takmičenje.
    Svake godine Turistička organizacija Vršac, organizuje izbor za Vinsku lepoticu.
Tradicionalno, u vreme održavanja “65. Dana Berbe Grožđa”, organizovaće se i izbor za Miss berbe, uz lep večernji program u divnom ambijentu hotela “Villa Breg”. Žiri će odabrati
najlepšu devojku i njene pratilje i to u četvrtak 14. septembra 2023. godine.
Turistička organizacija Vršac poziva zainteresovane devojke uzrasta od 16 do 26 godina da se prijave. Prijave za učešće mogu se preuzeti na sajtu Turističke organizacije www.to.vrsac.com ili u prostorijama Turističke organizacije na adresi Trg Pobede 1. Za sva dodatna pitanja zainteresovani se mogu javiti u Turističkoj organizaciji Vršac.

Izvor: www.to.vrsac.com

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com