Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Željana Ilić, Student prodekan PMF-a: Tu sam za vas, da zastupam vaše interese

Željana Ilić, Student prodekan PMF-a: Tu sam za vas, da zastupam vaše interese

  • PDF

    “Poštovani profesori, dragi studenti, dobar dan i dobrodošli. Moje ime je Željana Ilić i ja sam Student prodekan Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Tu sam za vas, da zastupam vaše interese, kao i da dam odgovore na sva vaša pitanja i probleme u toku studiranja. Ukoliko ne budem imala adekvatno rešenje na vaše probleme, tu su članovi Dekanata koji će mi u tome pomoći. Možete me kontaktirati putem mejla ili telefona, a informacije ćete naći na sajtu fakulteta.

    Ulaskom na ovaj fakultet nije počeo samo novi stadijum vašeg akademskog usavršavanja, već i nova etapa vašeg života. Zajedno sa profesionalnim razvijanjem, razvijaće se i vaša ličnost. Redovnim prisustvovanjem na predavanjima, učenjem i polaganjem ispita, postaćete odgovorniji, istrajniji i uporniji, a to sam i sama naučila tokom studiranja. Ono što sam takođe naučila jeste da kada se desi pad, ustanem i nastavim dalje da koračam ka zacrtanim ciljvima.
    Ovim putem bih vas obavestila da će se sledeće nedelje, u ponedeljak 09.10. održati PMF info time u 18h u A7 na DF i DMI, gde ćete dobiti osnovne informacije za početak studiranja i biti upoznati sa studentskim udruženjima kojima ćete moći da se pridružite.
    Još jednom bih vam poželela sreću tokom predstojećeg studiranja. Želim vam da sa ovog fakulteta odete ispunjeni kako na profesionalnom, tako i na ličnom nivu, a što je još važnije, da izađete kao još bolji ljudi.”

Željana Ilić,
Student prodekan PMF-a

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com