Wed06192024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistički cvet Vršcu za 65. Dane berbe grožđa

Turistički cvet Vršcu za 65. Dane berbe grožđa

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

    Vršački 65. “Dani berbe grožđa” proglašeni su za zvanično najbolju manifestaciju u Srbiji za 2023. godinu u tradicionalnom izboru “Turistički cvet”, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije.
    Najprestižniju turističku nagradu vršački Grožđebal dobio je po prvi put za 38. godina koliko se “Turistički cvet” dodeljuje najboljima u godini na izmaku.

    U svečanoj atmosferi Just&Lobi centra u Beogradu, Turistička organizacija Srbije je dodelila najviša priznanja u turizmu - „Turistički cvet“, proglasila najuspešnije u srpskoj turističkoj privredi tokom 2023. godine i nagradila one koji su tokom godine na najbolji način podigli nivo turističke usluge, doprineli razvoju, unapređenju i promociji turizma Srbije. Najznačajnija i najprestižnija nagrada u oblasti domaćeg turizma "Turistički cvet" ove godine pripala je Turističkoj organizaciji Vršac za manifestaciju 65. Dani berbe grožđa.  
    - Epitet najbolje turističke manifestacije je i ulaznica za njeno dalje promovisanje kako u Srbiji tako i u svetu. Ova nagrada predstavlja potvrdu dosadašnjeg rada Turističke organizacije Vršca, veliku čast i još veću motivaciju za dalji napredak, koju Grad Vršac svesrdno podržava i pomaže njeno održavanje iz godine u godinu. Takođe nagrada pripada svim Vrščanima, jer svi mi na direktan i indirektan način doprinosimo da ova manifestacija bude najveća i najlepša u region - istakla je direktorka Turističke organizacije Vršac, Tatjana Palkovač.

Fotografije: Turistička organizacija Vršac

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com