Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vršački Grožđebal zaslužio epitet najbolje trurističke manifestacije

Vršački Grožđebal zaslužio epitet najbolje trurističke manifestacije

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

    Najznačajnija i najpretsižnija nagrada u oblasti domaćeg turizma - Turistički Cvet, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije, ove godine je pripala manifestaciji „65. Dani Berbe Grožđa“ i Turističkoj organizaciji Vršac.
     - Epitet najbolje turističke manifestacije je i ulaznica za njeno dalje promovisanje kako u Srbiji tako i u svetu.

Ova nagrada predstavlja potvrdu dosadašnjeg rada Turističke organizacije Vršca, veliku čast i još veću motivaciju za dalji napredak, koju Grad Vršac svesrdno podržava i pomaže njeno održavanje iz godine u godinu. Takođe nagrada pripada svim Vrščanima, jer svi mi na direktan i indirektan način doprinosimo da ova manifestacija bude najveća i najlepša u region - izjavila je Tatjana Palkovač, direkrorka Turističke organizacije Vršac, i zahvalila je se i ovim prilikom svojim sugrađanima, vinarima, ugostiteljima, prijateljima manifestacije i sponzorima, koji su u velikoj meri doprineli poboljšanju kvaliteta ove manifestacije, a sve gore navedeno ogleda se u zadovoljnim gostima i posetiocima.
    - Zahvaljujemo vam na dosadašnjoj saradnji i nadamo se da će se ona i nadalje uspešno nastaviti. Svesni potrebe za stalnim poboljšanjem kvaliteta na raspolaganju smo vam za svaki vid promocije u cilju unapređivanja turističkih potencijala i poslovanja u Vršcu. Turistička organizacija Vršac, takođe veliku zahvalnost duguje kolegama i prijateljima iz drugih gradova širom naše zemlje, koji su joj pružali nesebičnu podršku, pomoć i saradnju na svim turističkim poljima i zadacima. Ova nagrada rezultat je velikog truda uloženog u promociju destinacije i atraktivnih turističkih programa.
    Ispred kolektiv Turističke organizacije Vršac, gospođa Tatjana Palkovač zahvalila se još jednom svim saradnicima, prijateljima, svima koji vole Vršac, uverena da novim zajedničkim aktivnostima unaprediti turističku ponudu ovih prostora i svima poželela srećene predstojeće praznike.
    Tim povodom najavila je predstoječi Božićni bazar u Vršcu, koji će biti održan u dva termina 22. 23. 24. decembra 2023. godine kao i 5. i 6.januara 2024.
    - U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, našim sugrađanima ponudićemo dekorativni praznični asortiman, zdrave medne proizvode i sve ono što nam može ulepšati svečanu prazničnu atmosferu. Pozivamo naše drage sugrađane, da sa porodicom prošetaju gradom i u pešačkoj zoni na Trgu Sv.Teodora Vršačkog uživaju, a kako se praznicima najviše raduju deca, organizovali smo i u našu ponudu uvrstili prodaju slatkih i ukusnih biskvita i sokića mnogobrojnih ukusa.
    Posetite Božićni bazar u Vršcu i pogledajte prazničnu lepezu proizvoda, koju smo pripremili za kraj godine i sve one koji vole prazničnu čaroliju i kupovinu poklona.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com