Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM Novogodišnje vesti sa Zlatibora

Novogodišnje vesti sa Zlatibora

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Doček Nove godine na zlatiborskom Kraljevom trgu, uvek sa hiljadama ljudi koji ovde prisustvuju sjajnim koncertima, biće ovog puta organizovan bez najavljenog vatrometa.        Najposećenija srpska planina uvažila je inicijative organizacija za zaštitu životinja sa apelima na građane da prestanu sa korišćenjem nebezbednih pirotehničkih sredstava koja negativno utiču na okolinu. Zlatibor je odlučio da se priključi gradovima u Srbiji koji takođe podržavaju ovu inicijativu među kojima su: Beograd, Niš, Novi Sad, Jagodina, Užice, Šabac, kao i grad Novi Pazar.

            “Zlatna planina” poziva sve posetioce da se pridruže ovoj novoj tradiciji dočeka Nove godine i da zajedno proslave početak 2024. godine uz zvuke vrhunske muzike i jedinstvenu atmosferu zime na Zlatiboru.
            Ukoliko želite da saznate više o najnovijim događanjima na najposećenijoj srpskoj planini, ovogodišnjem dobitniku najprestižnijeg priznanja - Turistički cvet Turističke organizacije Srbije, zapratite sajt www.zlatibor.org.rs, koje ćete naći u najnovijem, decembarskom izdanju elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor. Tema broja su predstojeći novogodišnji praznici i aktivnosti koje turiste Zlatibora očekuju u toku predstojeće zimske sezone na "zlatnoj" planini. Neizostavni deo novina je tekst o nedavno održanoj prezentaciji projekta "Novi Zlatibor - vizija budućnosti".
            Decembarsko izdanje upotpunjuje priča o jednoj od najvećih smotri folklornih ansamabala, 12. po redu Međunarodnom festivalu veterana folklora. Rubrika "Zlatiborom ovih dana" sumira aktivnosti Turističke organizacije i dešavanja na Zlatiboru koja su obeležila prethodni period. U delu posvećenom smeštaju i gastronomiji predstavljena je Vila - kafanica "Breg", a tu je i neizostavna priča iz prošlosti Zlatibora.

            Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor moguće je pogledati ili preuzeti na: www.media.zlatibor.org.rs.

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com