Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Upoznajte Vukov zavičaj

Upoznajte Vukov zavičaj

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Turistička organizacija grada Loznice sjajnim promocijama nastavlja da osvaja turiste prezentujući im autentično, tradicionalno i moderno u isto vreme. Tako je bilo i na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu zahvaljujući interaktivnom i multimedijalnom nastupu i atraktivnom programu u kome su učestvovali orkestar „Vožd“ i kvartet „Uvertira“ iz Loznice i teatar MIMART iz Beograda radi promocije festivala LilaLo i Statue festa.

            - Promovisali smo novi vizuelni identitet grada Loznice, kao i novi dvojezični Kalendar manifestacija 2024. godinu. Prikazana je i nova, ekskluzivna kolekcija suvenira, u pitanju su pamučne čarape sa već prepoznatljivim motivima Vuka Karadžića i azbuke. Promotivni nastup na sajmu u Beogradu pod nazivom “Grad Loznica - bogat prirodnim lepotama a još više ljudima”, naišao je na veliko interesovanje kako predstavnika medija, tako i turista i uvaženih gostiju, što je najbolja najava da i ove godine biti ostvarena izuzetna posećenost turista - ocenjuje Snežana Perić, direktorka Turističke organizacija grada Loznica
            Internacionalni festival živih statua i uličnih zabavljača - Statue fest biće održan od 30. aprila do 01. maja, kada će biti održan i Sajam cveća u Banji Koviljači i brojni drugi atraktivni zabavni događaji za vreme prvomajskih i vaskršnjih praznika.
            Festival LilaLo će ove godine biti održan od 11. do 14. jula, za koji je pripremljen bogat muzičko scenski program, a posetioci će imati priliku da učestvuju u lilanju, 11. jula, veče pred Petrovdan.
            Evo i za kada su zakazane ostale kultne manifestacije u Loznici:
23-25. maj 53. Đački Vukov sabor, Tršić; 12-13. jun Mićini i Verini dani 
12-16. jun Dani grada Loznica; 05. avgust Loznička regata „Drina je samo jedna“
09-15. septembar 91. Vukov sabor, Tršić; 16. decembar Turistička patrola

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com