Sat05252024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Prezentacija i putovanje kroz Mišelinovu istoriju restorana LE CERF u Privrednoj komori Vojvodine

Prezentacija i putovanje kroz Mišelinovu istoriju restorana LE CERF u Privrednoj komori Vojvodine

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Konferencija ppod radnim nazivom „Prezentacija i putovanje kroz Mišelin istoriju restorana „Le cerf“ u cilju pružanja podrške Vojvodini na putu do Mišelin prepoznatljivosti, održana je u četvrtak, 11. aprila 2024. godine u Privrednoj komori Vojvodine, u organizaciji Udruženja usluga PKV.

            Mišel User, vlasnik restorana „Le cerf“ - Mišelin zvezde koja traje od 1936. godine do danas, govorio je o velikom trudu i višegodišnjem iskustvu koje je stekao na putu do Mišelinove zvezde. Prisutni su imali prilike da saznaju nešto više o Mišelin vodiču, ali i o pravilima i principima dobrog kuvara kao što su važnost upotrebe sezonskih i lokalnih namirnica, uparivanje hrane i vina, kreiranje jelovnika i važnosti kvaliteta usluge.
            Pored gospodina Mišel Usera, vlasnika restorana „Le cerf“ i francuskg kuvara sa „Mišelin“ zvezdom, bili su i Žerard Štadel, predsednik međunarodne unije Alzasa, Slađana Novaković, predsednica međunarodnog udruženja „Ja volim Francusku“, Branislav Mamić, sekretar Udruženja usluga i Borislava Prstojević iz Udruženja usluga.
            Konferenciji je prisustvovao velik boj predstavnika ugostiteljskih objekata i restorana, hotela i vinarija.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com