Sat05252024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Akreditovani studijski programi na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo

Akreditovani studijski programi na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo

  • PDF

            Na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, Departmanu za geografija, turizam i hotelijerstvo, usavršeni su stari i akreditovani NOVI PROGRAMI na osnovnim i master studijama koji pokrivaju različite interesne sfere naših budućih studenata.
            Na osnovnim akademskim studijama, postoje tri studijska programa sa čak sedam modula, dok na master akademskim studijama, možete birati izbor između četiri studijska programa i devet modula.

            Za one koji teže akademskom usavršavanju, akreditovane su i doktorske akademske studije sa tri studijska programa.
            Važno je istaći da su unapređeni moduli koji su već tradicionalno zastupljeni na Prirodno-matematičkom fakultetu, poput "Profesor geografije", "Turizam, "Hotelijerstvo", "Gastronomija" i "Lovni turizam", ali poseban fokus ove godine se stavlja na studijski program "Geoinformatika", kao i module "Geoprostorni analitičar" i "Nutricionizam i dijetetika u ugostiteljstvu".
            Na master studijama akreditovani su novi moduli pod nazivom "Nastavnik veština (kuvarstvo, poslastičarstvo i usluženje)" koji omogućava sticanje kompetencija za rad nastavnika u srednjim stručnim školama, Avanturistički turizam,  kao i studijski program "Ekoturizam i zaštita prirode".
            Za detalje o svim aktuelnim studijskim programima, posetite sajt Departmana: www.dgt.uns.ac.rs.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com