Sat05252024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Zrenjanin - grad manifestacija

Zrenjanin - grad manifestacija

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Turistička organizacija Grada Zrenjanina se potrudila da unese profesionalnost i sistematičnost u realizaciju festivala i ove godine jubilarna X KOBASICIJADA nadmašila je sve prethodne sa preko 60 ekipa u takmičarskom delu i preko 30 hiljada gostiju koji su za dva dana posetili ovaj događaj.

            Jedno malo banatsko mesto sa manje od 1.000 stanovnika na spavanju, iznedrilo je uz pomoć Turističke organizacije i Grada Zrenjanina manifestaciju koja s razlogom svrstavaju među top 5 TOP u Srbiji iz te kategorije. Organizaciona, logistička i svaka druga podrška Turističke organizacije, i Grada Zrenjanina pruža se i drugim događajima, kako u gradu tako i u naseljenim mestima.
            U nastavku možete da videte manifestacije koje organizuje TOGZ u 2024. godini.
*BANATSKI FESTIVAL VINA, vinska manifestacija u Dvorskoj bašti prošle godine je izazvala pravi bum na turističkoj vinskoj sceni, a u TOGZ kažu da je to bila najava za spektakl koji očekuje vinoljupce 18. maja.
*U istom prostoru, istog datuma, biće održana manifestacija BANATSKE VREDNE RUKE.
*BANATSKA BAJKA - LETO U GRADSKOJ BAŠTIće trajati tokom juna, jula i avgusta.
*Tokom jula biće održana sve posećenija manifestacija zanimljivog programa - KORZO FEST.
*Najveća zrenjaninska manifestacija i jedna od najposećenijih u Srbiji - DANI PIVAje od 06. do 11. avgusta, po 39. put, uz zanimljive programe za sve uzraste na 15 bina.
*NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA - ZRENJANIN OTVORENOG SRCAtrajaće od 16. decembra do 25. januara.
            Gradske i seoske manifestacije predstavljaju takođe značajan segment turističke ponude Zrenjanina. Njih možete pogledati u Kalendaru manifestacija na sajtu: https://visitzrenjanin.com/.


           
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com