Mon06242024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Privredna delegacija Sirijske Arapske Republike u poseti Univerzitetu Privredna akademija u Novom Sadu

Privredna delegacija Sirijske Arapske Republike u poseti Univerzitetu Privredna akademija u Novom Sadu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Privredna delegacija Sirijske Arapske Republike u čijem sastavu su bili Valid Raful, počasni konzul Srbije u Arpskoj Republici Siriji i Mazen Hamad, potpredsenik Privredne komore Arapske Republike Sirije posetila je u utorak,14. maja 2024. godine Univerzitet Privredna akademija u Novom Sadu.

            Njih su svečano ugostili prof. dr Dragan Soleša, rektor Univerziteta Privredna akademija, prof. dr Ivan Joksić, redovan profesor Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i Tamara Krstić, direktorka marketinga Univerziteta Privredna akademija.
            Cilj posete je bilo upoznavanje i uspostavljanje saradnje pred potpisivanje Sporazuma o razumevanju čime će biti napravljen prvi korak u budućoj saradnji u sklopu naučne i obrazovne delatnosti.
            - Sirija je zemlja mladih ljudi koji žele da uče, puno ulažu u obrazovanje i ja mislim da ćemo lako naći zajedničke oblike saradnje. Uskoro ćemo sa jednim njihovim univerzitetom potpisati ugovor o saradnji i uspostavićemo proces razmene studenata i profesora. Univerzitet Privredna akademija će, za početak, stipendirati školovanje jednog studenta iz Sirijske Arapske Republike - rekao je prof. dr Dragan Soleša.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com