Sun07142024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Pozvani ste na vožnju katamaranom na Jegrički u Žablju

Pozvani ste na vožnju katamaranom na Jegrički u Žablju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 8
  • Sledeća

            Turistička organizacija opštine Žabalj nastavlja da donosi inovacije i uzbuđenje u lokalnu turističku ponudu, što potvrđuje njihova najnovija inicijativa - prvo krstarenje Jegričkom novim katamaranom.

            Ovaj projekat ne samo da doprinosi unapređenju turističke infrastrukture, već i otvara nove mogućnosti za posetioce da uživaju u prirodnim lepotama ovog područja. Krstarenje Jegričkom pruža jedinstvenu priliku da se doživi priroda na potpuno novi način. Novi katamaran je opremljen modernim sadržajima i prilagođen je za sve vrste putnika, od porodica sa decom do ljubitelja prirode i avanturista. Tokom plovidbe, putnici će moći da uživaju u prelepim pejzažima, bogatoj flori i fauni, kao i da saznaju više o ekosistemu ovog područja od stručnih vodiča.
            Pored krstarenja, Turistička organizacija Žabalj se ponosi i uspehom nedavno održanog Craft Beer Festa. Ovaj događaj, koji je već postao tradicija, privukao je brojne posetioce i ljubitelje zanatskog piva iz cele zemlje i inostranstva. Posetioci su imali priliku da probaju najkvalitetnija zanatska piva iz regiona, uživaju u bogatom muzičkom programu, raznovrsnoj hrani i nezaboravnoj atmosferi.
            Organizacija ovih događaja ne bi bila moguća bez predanosti i napornog rada zaposlenih u Turističkoj organizaciji Žabalj, kao i podrške lokalne zajednice. Njihova vizija i entuzijazam doprinose tome da opština Žabalj postaje sve privlačnija destinacija za turiste iz cele zemlje i inostranstva.
            Pozivamo sve da posete Žabalj, zaplove Jegričkom i dožive jedinstveno iskustvo krstarenja, kao i da se pridruže sledećem Craft Beer Festu. Žabalj vas čeka sa otvorenim rukama i bogatim programom koji će zadovoljiti svačiji ukus.

Fotografije: Arhiva Turističke organizacije opštine Žabalj

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com